Hvordan man tillægger en slagge blok bygning trætag

May 20

Hvordan man tillægger en slagge blok bygning trætag

Vedhæfter et træ tag til en slagge blok bygning er vanskeligt, men muligt. Undladelse af at oprette en vedhæftet fil point vil resultere i taget fejl, især i kraftig vind. Dog kan gør-det-selv vedlægge et trætag slagge blok, med lidt eller ingen træning, i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Bestil cement injektionsmørtel fra enhver cement levering selskab eller Bland din egen. Du skal nok injektionsmørtel til at fylde fire blokke fuld, og 1/2 pose af Portland cement vil hælde ca otte blokke. Blanding cement injektionsmørtel ved at tilføje otte skovle af rene mursten sand og 1/2 pose af Portland cement til en trillebør. Kombinere de tørre mix med en hakke og tilføje tre gallon af rent vand. Kombinere blandingen, indtil du har en Pandekage dej konsistens. Skovl blandingen i en 5-gallon spand og hæld injektionsmørtel ned i slagge blok kernen fra toppen af væggen.

•Sæt 16-tommer ankerboltene oprejst i cement injektionsmørtel, begynder i det ene hjørne og afstand mellem bolte fire fødder fra hinanden langs toppen af væggen, forlader kun to inches resterende ovenfor den injektionsmørtel og slagge blok overflade. Sørg for at ankerbolte er direkte i midten af slagge blok kerne.

•Klippe a 2 af 8 seks inches lang tid for at bruge som en skabelon for anker-bolt. Når bolten er blevet indsat i cementen, skub skrot 2 af 8 ud for anker bolt til at sikre, at bolten er lige, og at det strækker sig ikke mere eller ikke mindre end to inches over slagge blok overflade.

•Tillad cement til tørre i 24 timer. Måle fra den ene ende af en behandlede 2-by-8 og sted mærker i midten hver fire fødder. Bore en tomme huller gennem 2 af 8 på de fire-fods varemærker. Da ankerbolte er 1/2-inch, vil one-inch huller give dig plads til at justere 2 af 8, hvis det er nødvendigt. Placer 2 af 8 tømmer fladt på toppen af slagge blok væg og på Ankerbolte, indsætte bolte gennem de borede huller.

•Sæt skiver og møtrikker til ankeret bolte og spænd bolte med en skruenøgle. Vedhæfte den træ tag til den forankrede 2-af-8s ved at placere de præfabrikerede tagdækning medlemmer på 2 af 8 tømmer.

•Measure fra den ene ende af 2 af 8 tømmer og sted blyant markerer hver 24 inches. Placer præfabrikerede tagdækning medlemmer på disse center mærker og drive 3-tommer træ skruer gennem tag træ og i 2 af 8 tømmer, der er forankret til slagge blok væg.

Tips & advarsler

  • Placer Tom cement tasker ned inde slagge blok kerner, således at betonen vil fylde kun fire blokke i stedet for hele slagge blok væg.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com