Hvordan man tillægger kabinetter bordplader

April 19

Præfabrikerede bordplader er tilgængelig i en bred vifte af materialer, backsplash stilarter og farvemuligheder for næsten enhver konfiguration af kabinetter. Uanset om din nye køkkenbordet er marmor, granit, en plastik laminat over træ komposit eller en af de mange faux sten designs, er sikring af køkkenbordet til underskabe en let procedure, der sikrer en sikker, permanent forankring og justering.

Instruktioner

•Kontrollér at underskabe er fastgjort forsvarligt til væggen, derefter bruge en plan til at kontrollere, at den øverste fly af de installerede kabinetter er jævn og flad.

•Indstil køkkenbordet på plads og kontrollere, at den øverste overflade er plan og fra inden for frysere, at bunden af køkkenbordet hviler fladt på alle kabinet hjørne seler. Brug træ shims til at udfylde et hul mellem køkkenbordet og kabinet, gør visse køkkenbordet forbliver niveau.

•Spread en kontinuerlig perle af byggeri lim, cirka tre fjerdedele af en tomme lang, til hver af regeringens diagonal hjørne seler og den horisontale front tandbøjle langs rammen kabinet ansigt.

•Laveste den nye køkkenbordet på plads oven på underskabe, gør visse det er justeret med væg overflade. Laminat bordplader med træ komposit baser, indsætte stitcher skruer opad gennem kabinet hjørne seler i køkkenbordet base for ekstra sikkerhed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com