Hvordan man træner en Zucchini plante til at vokse op et espalier

June 1

Zucchini er en mørk grøn grøntsag, der ligner en agurk, men er faktisk et medlem af familien squash. Der er mange forskellige typer af zucchini planter, men de er opdelt i enten en vining udvalg eller et ikke-vining udvalg. Vining zucchini planter vokse vandret langs jorden, men kan være uddannet til at vokse opad i stedet til at spare plads. Til at vokse lodret, skal zucchini støttes af en struktur som et espalier.

Instruktioner

•Dig en grøft bag zucchini planter, der er omkring 4 inches væk fra anlægget. Grave hullet 5 til 6 inches dyb, ved hjælp af en skovl eller haven spade. Vær forsigtig, når grave for ikke for at skære igennem zucchini planterødder. Hvis du har en række af zucchini planter, grave grøft langs hele rækken og bruge en enkelt espalier. Ellers kan du installere en separat espalier bag hver plante.

•Sæt et espalier ind i renden og fyld i renden med jord. Pack jord ned stramt med din mund for at sikre espalier er sikker.

•Klippe et 6 - til 10-tommer stykke havearbejde tape fra rullen ved hjælp af saks. Længden af båndet skal være længere for små planter og kortere for planter, der er allerede vokset til en vin.

•Hold zucchini plante op lodret med din hånd og loop stykke havearbejde tape rundt om den.

•Træk både frie ender af havearbejde tape gennem tremmer og binde dem i en knude på bagsiden til at sikre dem. Havearbejde båndet bør ikke være stramt omkring anlægget zucchini. Løkken kun behøver at være stramt nok til at holde planten oprejst.

•Undersøg zucchini planter på en ugentlig basis at bestemme yderligere placering af båndet. Hvis den nuværende stykke tape bliver stram, eller skærer sig ind i et blad, fjerne det og genanvende. Som vin vokser, placere yderligere stykker af havearbejde tape højere op på espalier at sikre vinstokken til det.

•Se for udviklingen af bittesmå slyngtråde, der ombrydes omkring at espalier. Når dette sker, afbrød alle havearbejde båndet ved hjælp af saks og zucchini planten vil vokse langs espalier på sin egen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com