Hvordan man udvælge granit

May 25

Hvordan man udvælge granit

Nu, din drøm køkken remodel er på vej til virkelighed og du har indsnævret din bordplade valg ned til klassiske og stilfulde granit, undersøge mulighederne for at gøre rock solid valg. Granit tilbyder muligheder i farver og finish, der vil afgøre den endelige udseende af kronen på værket for din frysere og omdrejningspunktet for dit køkken.

Instruktioner

•Vælg det rigtige mønster for dit køkken fra granit, der spænder fra "absolut sort" til dybt skimmeldannelse. Den mest almindelige mønster i granit er "konsekvent." hvilket betyder, at mønsteret er statisk i hele pladen. Konsekvent granit er plettet mønster granit fælles i nutidens køkkener, og er udseendet efterlignede af fast overflade bordplader. Brogede granit har fejer vener i hele, og giver en smuk følelse af bevægelse til stykket. Selvom brogede granit vinder i popularitet, det kræver øget vedligeholdelse og pleje, og konsekvent granit er mere universelt tiltalende.

•Vælg en farve til køkkenbordet, overvejer dine behov i dag og videresalg værdi senere. Granit tællere findes i nuancer af brunt, sort, grøn, rød, hvid og blå. Hvis du har til hensigt at sælge dit hjem ned linjen, stick med mere neutrale nuancer af granit, som brun, sort og hvid, da disse farver arbejde med en bredere vifte af udsmykning og appel til en større pulje af købere. Hvis du ønsker at gøre en ægte erklæring med din køkkenbordet, har brogede grøn granit en spændende dybde og bevægelse, der er uovertruffen af andre sorter.

•Vælg fra de tre største finish for granit--selvom enkelte leverandører og installatører kan tilbuddet slutter unikke for deres virksomhed. Poleret granit er blank og glat; Dette er den mest almindelige finish. Finpudsede granit har en mere mat udseende, der stadig afspejler lys, men i mindre grad end poleret granit, og som er glat at røre ved. Børstet granit er færdige med en roterende stålbørste for en mat overflade, der reflekterer lidt lys og er tekstureret snarere end glat.

•Vælg en kant behandling fra pladsen, afrundet firkant, stærkt afrundede tyr næse eller skrå. Opgraderede edge valg tilbyde indstillinger svarer til hvad du kan finde i en baseboard trim stykke og kan tilpasses til at matche designet af dit kabinet. Opgraderede kanter vil tilføje til omkostningerne ved din granit, men synes meget mere tilpasset end standard kanter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com