Hvordan man undgår hovedpine mens svejsning

October 22

Hvordan man undgår hovedpine mens svejsning

Det er almindeligt for bivirkninger såsom hovedpine opstår mens svejsning hvis korrekte sikkerhedsforanstaltninger ikke følges. Svejsere bør beskytte sig mens svejsning ved at bære beskyttelsesudstyr. Disse redskaber omfatter åndedrætsværn og hjelme. Svejsere bør også sikre, at der er tilstrækkelig ventilation. Under skæring og svejsning af metal, dampe flugt og kan forårsage kuldegysninger, opkastning og hovedpine. Du kan stadig nyde svejsning hvis du bruger den ekstra beskyttelse. Følg disse forslag til at undgå hovedpine mens svejsning.

Instruktioner

•Sæt det metal, du er svejsning i en position, der vil tillade røg for at bevæge sig væk fra indåndingszonen. Åbne vinduer og døre til at give mulighed for tilstrækkelig ventilation. Hvis du ikke er i stand til at flytte det metal, du arbejder på, og området er ikke godt ventileret, overveje at bringe i fans.

•Brug en svejsehjelm, der passer stramt omkring hovedet. Dette vil bidrage til at blokere de giftige dampe fra svejsning materiale.

•Anvend en bordemfang bænk når svejsning for at undgå hovedpine. En bordemfang bænk vil trække luften ned og gennem gitteret.

•Brug høreværn når svejsning for at reducere støjniveauet. Overskydende støj kan undertiden bidrage til hovedpine.

•Brug en komfortable, veludstyrede respirator til mindskelse af eksponering for røg, der er fremstillet mens svejsning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com