Hvordan man undgår penselmærker med Latex maling

February 15

Hvordan man undgår penselmærker med Latex maling

Mange går ind i en god maling job. Købe passende maling og pensel, rensning overfladen, er møjsommeligt tapening langs støbning og giver rigelig tørring tid mellem frakker, for eksempel, ikke en garanti at din maling job ser professionel. Penselmærker er ofte et problem, især med novice malere, ødelægger, hvad ville have været en fremragende maling job. Derfor, indarbejde et par ekstra teknikker, nogle er specifikke for latex maling, når forberedelse og maleri dit næste projekt for at undgå grimme penselmærker.

Instruktioner

•Anvend en 120-sandkorn sandpapir til at udjævne væk nogen gamle pensel markerer fra en tidligere maling job, tidligere drypper og andre pletter. Hvis overfladen er meningen at være struktureret, springe dette trin.

•Tilføj en flow extender og nivellering tilsætningsstof til latex maling. Det hjælper malingen fordelt mere jævnt, derved at reducere eller eliminere penselstrøg samt roller slagtilfælde. Hvis etiketten maling hedder ikke for at tilføje et tilsætningsstof, ikke. Også, ikke Tilføj en flow extender og nivellering tilsætningsstof hvis du maler på stuk.

•Vælg en højkvalitets nylon-børste til at male latex maling. Ved hjælp af en 2-1/2 tommer pensel giver dig bedre kontrol.

•Brug børste til at skære langs kanten af en stor overflade. Ellers skal du bruge en rulle, når det er muligt. Dukkert pensel i maling, så skrabe overskydende ud på kanten af bakken, så du ikke behøver for meget maling på penslen.

•Paint langs kanterne i små sektioner ved hjælp af pensel. Rul derefter, at området af væggen, før malingen tørrer, at komme så tæt på kanten som muligt. Dette er et trick, der reducerer penselmærker. Gå videre til det næste område og Gentag.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com