Hvordan man undgår skadelige gødning på din græsplæne

March 18

Græsplæner giver et fremragende sted til sjov og afslapning, men ofte boligejere henvende sig til potentielt skadelige kemiske gødningsstoffer at opnå den frodige, grønne look ønskes i deres græsplæner. Undgå kunstgødning er afgørende for at beskytte sundheden for mennesker og kæledyr. At skabe en sund græsplæne den naturlige måde er enkel og let at gøre. Hvis god plantning teknikker er brugt, minimale gødning er påkrævet, og det langsigtede vitalitet af græstørv er sandsynligt. Når gødningen er nødvendig, er der mange økologiske produkter tilgængelige, herunder lavprisselskaber retsmidler fra almindeligt tilgængelige varer.

Instruktioner

•Vælg en række turf grass egnet til det lokale klima. Plante rug græs eller Kentucky bluegrass i områder med et køligt klima, og zoysia eller St. Augustine græs i varme områder. At vælge en passende turf grass arter minimerer vedligeholdelse og vedligeholdelse, herunder gødning.

•Test jorden før plantning græs græs. Ændre jorden med kalk, hvis pH er nedenfor 6.0, eller ændre med svovl, hvis pH er over 7,5. Opretter gæstfrie alkalinitet kan græs græs at absorbere og syntetisere næringsstoffer fra jorden, mindske behovet for gødning.

•Forbered græsplæne ved at dyrke det med en rotary tiller til en dybde af 5 inches. Pass over området to gange, eller indtil de fleste af de store klumper af snavs er brudt. Oprettelse af letsmuldrende jord er vigtigt at have en sund, fri for gødning græsplæne.

•Applicer en 4-tommer lag af kompost til plæneområdet. Køre rotary tiller over kompost, indtil det er integreret i det øverste jordlag. Tilføje organisk materiale til plænen før plantning skaber en god dræning, næringsrige miljø, der giver græsset til at udvikle omfattende rødder, dermed mindske behovet for fodring.

•Plant græs med en seed tæthed per kvadratfod kræves for de enkelte arter. Vand det til en dybde af 5 inches ved hjælp af en oscillerende sprinkler. Plantning frø pr. kvadratfod passende mængde er afgørende, da for meget frø producerer et overskud af græs, mens for lidt tillader vækst af ukrudt, som nedbryder jorden af næringsstoffer.

•Tillad tørv til vokse uforstyrret i seks uger. Klippe det i en højde af 3 inches, og tillade udklip til at bo på græsplænen.

•Fyld en slange-slut sprøjten med 10-10-10 forholdet mellem organisk gødning fremstillet af tang fiskemel, benmel og træ aske. Spray frøplanter rigeligt for at give en byge af næringsstoffer i løbet af deres tidlige udvikling. Fortsætte med vanding græs dagligt til en dybde af 2 inches, indtil det er fastslået. Justere vanding til 5 inches en gang om ugen.

•Applicer et 1/4-inch lag af majsmel gluten til plænen i det tidlige forår til at give langsom frigivelse næringsstoffer i vækstsæsonen. Majsmel gluten er en sikker og billig kilde til næringsstoffer, tilgængelig på købmand og hjem forbedring butikker.

Tips & advarsler

  • Anvende organisk gødning før tegn på stress udvikle i plænen.
  • Gælde ikke for meget gødning til græsplæner, fordi det vil forsinke udviklingen af rødderne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com