Hvordan man vælger badeværelse belysning

April 10

Selv om badeværelserne er generelt små rum, er belysning meget vigtigt, når de overvejer, hvilken type af lys til at købe. Alle områder af badeværelset skal være godt oplyst, men ikke skærende eller overmandet af lys. Selv windows, kilder af naturligt lys, har brug for særlig hensyntagen i salen da privatlivets fred kan være et problem.

Instruktioner

•Evaluate dit badeværelse til at beslutte, hvor du har brug for belysning. I almindelighed, bør badeværelser veloplyste over det hele, herunder inde i bruseren, med ekstra lys i nærheden af spejlet. Tænde alle lysene i dit badeværelse, og lave en liste over problemområder, der skal løses. Hvis du har windows i dit badeværelse, skal du udføre dette trin om natten, så godt.

•Vælg belysning omkring dit spejl, der oplyser fra toppen og både sider i stedet for bare toppen. Uden side belysning bliver din lavere ansigt i skygger, når du ser og bruge spejlet. En væg sconce på hver side af spejlet giver denne afbalancerede lys, sammen med din ovenlyset.

•Vælg en lampen for over dit brusebad og karbad område overhead lys efterlader disse rum i skygger. Hvis du har en separat badekar, kan dette være et ideelt sted at tillade nogle lune i dit badeværelse ved at installere en lysekrone eller andre hængende lys armatur. Vælg en lys stativ designet til en våd området for over bruseren.

•Installer privatliv glas på vinduerne badeværelse, eller bruge gardiner, der giver privatliv men giver mulighed for dagtimerne naturligt lys.

•Installer en lineær belysningssystem i tå pladsen under dit badeværelse skabe. Dette fungerer som et nyttigt og eklektisk nightlight når tændt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com