Hvordan man vælger badeværelse flise

May 30

Hvordan man vælger badeværelse flise

Picking badeværelse fliser kan være overvældende, især hvis du har tonsvis af muligheder. Den gode nyhed er, når du vælger badeværelse fliser du vil installere, en af de sværeste dele af installere flise er overstået! Hvis du planlægger at flise dit badeværelse, er her nogle tips om hvordan man vælger badeværelse fliser:

Instruktioner

•Tag billeder af dit badeværelse, før du begiver dig ud til hjem forbedring butikker at vælge badeværelse flise. Billederne vil hjælpe sælgere forstå rækkevidden af det projekt, du virksomhed.

•Understand sorter af flise kan du vælge badeværelse fliser fra. Sørg for, at du gør din forskning og se følgende typer af fliser: keramiske fliser, glas fliser, mosaik fliser, porcelæn fliser, Natursten fliser (marmor, skifer, granit osv), og stenbrud flise. (dette er ikke en udtømmende badeværelse flise liste)

Glaserede keramiske fliser bruges ofte i badeværelser, fordi det er vand resistent og billigere end andre flise, men vær sikker på at forskning fugemasser for andre typer af flise også. Keramiske fliser er let at installere og reparere da det er nemt at skære og udskæres.

Natursten kan være en smuk løsning til dit badeværelse, så længe du er ok med bruge de ekstra penge til at forsegle det og gøre det arbejde. Din lokale hjem forbedring butik kan også hjælpe dig med at beslutte, hvilken type af badeværelse fliser er bedst til dit projekt og dit budget.

•Decide om at bruge små, mellemstore og store badeværelsesfliser. Store fliser bruges bedst på større badeværelse, især hvis der er et gentaget mønster. Store fliser gøre et værelse ser større, så hvis du har en mellemlang mellemstore badeværelse, store fliser kan visuelt udvide rummet.

•Decide på farve til dit badeværelse flise. Elfenben, mandel, grå og neutrale farver er mest populære, men vær ikke bange for at bruge fed farve stænk her og der, når du vælger badeværelse flise. Husk farven på Badeværelse Kampprogram, når du vælger badeværelse fliser farver - du ønsker ikke dem til at kollidere.

•Consider tekstur i flisen og hvor det skal placeres før du vælge badeværelse flise. Sørg for at du ikke vælger en flise, der vil være meget glatte når de er våde, hvis det vil være placeret på gulvet lige udenfor badekarret! Bruser fliser skal have en glat overflade til at afvise vand og hæmmer skimmelvækst. Derudover Sørg for flisen er holdbart nok, hvis du vil bruge det på en bordplade. Bordplader er tilbøjelige til mere slid og ælde, da varerne placeres øverst på dem.

•Hold Husk at du kan sælge dit hus en dag! Hvis der er en chance for at du kan sælge dit hus ned ad vejen, skal du sørge for at vælge badeværelse flise, der ville være Tiltrækkende for perspektiv købere så godt. Badeværelse fuld af fliser med Elvis på dem er ikke tiltalende for et flertal af folk! (Jeg har set det gjort!)

•Kontrollér ud den ressource links nedenfor for flere badeværelse flise oplysninger og hjem forbedringsprojekter.

Tips & advarsler

  • Små fliser er smukke, men nogle gange svært at rense (mindre fliser bruge flere injektionsmørtel). Holde dette i tankerne, når der træffes beslutning om størrelsen af badeværelse fliser du vil installere. Fuger kan havnen bakterier og meldug, hvis ikke forseglet og renset ordentligt.
  • Sørg for at du altid bruger vand resistent injektionsmørtel og sørg for at forsegle din badeværelsesfliser! Dette vil hjælpe forlænge levetiden af dit badeværelse flise.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com