Hvordan man vælger badeværelse forfængelighed fliser

November 22

Hvordan man vælger badeværelse forfængelighed fliser

En masse planlægning går ind i badeværelset design og renovering. Fordi der er så mange byggematerialer på markedet, kan enhver boligejer nemt blive overvældet. Hvis du planlægger at flise dit badeværelse, at vælge den perfekte farver og design er et must. Du kan beslutte at flise gulve, brusebad, væggene og loftet. For at helt samle dit badeværelse space, kan du selv beslutte at flise forfængelighed. Vanity fliser behøver ikke nødvendigvis at matche gulv, loft eller vægfliser. Faktisk vil variation, i dette tilfælde, tilføje karakter til dit space og bidrage til at samle alle badeværelse farver.

Instruktioner

•Pick et magasin til inspiration. Hjem boligmagasiner vært næsten altid et udvalg af fotografier, moderne badeværelse. Besøg din lokale hjem forbedring butik og gennemgå et par blade. Købe magasiner med badeværelser, der fanger dit øje og markere sider til fremtidig reference. Være hensynsfuld af størrelsen på dit personlige badeværelse i forhold til badeværelserne findes i blade. Pladsen er en stor indikator for hvor fed din flisebelægning kan være. Afdæmpet fliser (dvs, solid farver, enkle mønstre) kan bruges i de fleste helst badeværelse. Fed fliser (dvs., levende, flere farver; svimlende mønstre) bør overlades til større rum.

•Tag inspiration fra de eksisterende farver i dit badeværelse og i dit hjem. Hvis du starter dit badeværelse projekt fra bunden, bringe i farver, der allerede findes i andre rum i dit hjem. Dette vil støtte i at gøre en let visuelle overgang fra rum til rum. For eksempel, hvis du har hårdttræ Gulvbelægning i hele dit hjem, overveje en flise med anstrøg af brun i hele. Hvis du har fået blå tæpper, tænke på ved hjælp af en lys grøn eller gul flise til at føje til de naturlige farver i dit hjem.

•Decide på den flise materiale. Når en generel idé til farve er gennemført, træffes beslutning om flise materiale vil være let. Forskellige typer af badeværelse flise omfatter keramisk, naturlige sten, homogen, glas og porcelæn. Keramisk, porcelæn, homogen og glas fliser kan findes i alle farver tænkelige. Natursten fliser (granit, floden rock) vil være anvendelig oftest i brun, grå, sort og beige farver. Besøg din lokale hjem forbedring butik for at se faktiske prøver af fliserne. Udvælge et par favoritter og købe prøver. Udtage hjem og ind i dit badeværelse til at få en faktiske opfattelse af hvilke fliser farve og materiale ser bedst ud med eksisterende farver. Gentag denne proces, indtil du finder den flise, der er perfekt til dit badeværelse forfængelighed.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com