Hvordan man vælger badeværelse kabinet knapper og håndtag

December 29

Hvordan man vælger badeværelse kabinet knapper og håndtag

Det er forbløffende, hvordan noget så simpelt som de gulnet plastic knopper på din Medicinskab eller slidte krom håndtag på din forfængelighed kan gøre dit badeværelse ser lurvet og forældede. Det er en enkel proces at skifte til ny hardware, og der er en bred vifte af valgmuligheder til rådighed til at hjælpe med at tilføje stil eller lune til din indretning.

Instruktioner

•Consider finish af eksisterende armaturer. Den bedste kigge efter et badeværelse er opnået med tilsvarende eller supplerende hardware og inventar. Hvis du har en masse af chrome, som du har ingen planer om at erstatte, ikke Vælg guld håndtag til din frysere. Hvis du ønsker at matche kabinet eller indretning, frem for andre anlæg, driftsmateriel, kan du kigge efter malet eller matchende træ finish.

•Consider stil eller tema i rummet. Hvis du har moderne kabinetter, gå til slanke metal finish. Fransk land stilarter ser godt ud med keramiske eller træ knopper. Finurlig indretning tillader dig at vælge knapper med malede mønstre eller håndtag i form af havdyr, dyr, blomster og meget mere.

•Kontrollér Bemærk placeringen af knapper og håndtag. Udsmykkede drejeknapper kan være fryd for øjet, men ikke så sjovt, når du bang dit knæ på dem. Overskabe er normalt ikke et problem, men i små rum en fremspringende knop kan fange på tøj eller intetanende albuer. Badeværelse besøgende tilbringe en masse tid foran vasken, så sørg for, at forfængelighed knapper og håndtag ikke frembyder nogen sundhedsfare.

•Vælg glat design hvis badeværelset bruges af børn, så de ikke vil skade af, hvis de støder ind i knapperne. Undgå sirlige metal mønstre, at børn kan få deres små fingre fast i.

•Vælg knopper med holdbare finish, der ikke vil plette eller erodere, fordi badeværelser er miljøer med høj luftfugtighed eksponering.

•Skabe maling prøver og farve farveprøver til butikken sammen med dit håndtag målinger, hvis du ønsker inventar til at matche din deco. Hvis du overvejer blå håndtag til din blå frysere, vil du være sikker på det er den samme blå. Det samme er tilfældet med træ toner. Det er meget lettere at matche varerne i butikken i stedet vente, indtil du får hjem at opdage du har den forkerte nuance.

•Evaluate priser. Varer øjeblikkelig købes i butikken vil generelt være den billigste mulighed. Specialordre drejeknapper tilbyde en bredere vifte af muligheder, men omkostningerne meget mere. Glem ikke om forsendelsesgebyrer, når du bestiller online.

Tips & advarsler

  • Hvis dit kabinet hængsler er fuldt synlige, vil du ændre dem til at matche dine nye knapper og håndtag. Læg mærke til størrelse og stil, så du kan købe hængsler, der passer din fryser ordentligt.
  • Udsmykkede knapper og håndtag kan være sværere at rengøre.
  • Ikke alle knapper og håndtag er samme størrelse! Der er forskellige former for forskellige størrelse kabinetter, closet døre og andre møbler. Bring en prøve af hver af dine eksisterende handles til at sammenligne og vælge den rigtige størrelse. Du kan også måle afstanden mellem hullerne hvor håndtaget skruer til sted, og notere skrue længder og tykkelser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com