Hvordan man vælger Bed dimensioner

January 22

Hvordan man vælger Bed dimensioner

Vælg den rigtige størrelse madras til dit værelse, men vigtigst af alt skal du vælge den rigtige madras for de mennesker, der vil sove på det. Mens en for stor madras kan gøre for en trange rum, kan en for lille madras føre til søvnløse nætter.

Instruktioner

•Measure i soveværelset. Tage hensyn til størrelsen af enhver møbler, der omgiver sengen. Måle din dressers, slutningen af sengen bænke, sengeborde og andre møbler du vil i samme rum som sengen. Beregne hvor meget plads du har brug for at åbne og lukke døre og skuffer og gang komfortabelt rundt i lokalet.

•Evaluate behov for mennesker, der bruger sengen. Måle højden af alle, der vil være at sove i sengen. Høje mennesker muligvis ekstra længde. Tage i betragtning, dem, der som ekstra sove værelse eller er overvægtige har brug for ekstra bredde til at sove komfortabelt.

•Match små senge med små mennesker eller værelser. Vælg en standard eller ekstra lange twin seng på 39 af 75 eller 80 inches til et barn, enkelt sleeper eller lille værelse. Vælg den lidt større 53-tommer bred dobbelt-- eller fuld seng--for en voksen eller gæst værelse. Dobbeltsenge er ikke egnet til to voksne sveller, ifølge Rådets sove bedre.

•Decide mellem en konge eller dronning seng for par. Vælg en 60 af 80 tommer queen seng for mindre master soveværelser. Vurdere, om 30 inches af personlige sovende plads er passende for hver sleeper; Det er 9 inches mindre end hver ville have i en enkeltseng. Vælge en King-size seng hvis plads tillader; Det giver hver person med 38 tommer af soveplads. For høje sveller er en California king 4 inches smallere og 4 inches længere end en standard king.

•Look ud over den oprindelige pris af sengen, boks foråret og madras. Du skal også finde at større senge har tilsvarende større sengetøj prisskilte. Enkeltsenge kræver kun en pude. Fuld og dronning senge kræver to puder. Kingsize senge kræver tre standard puder, eller to over mellemstore puder. Udgifterne til sengetøj stiger med størrelsen af sengen.

Tips & advarsler

  • Før du foretager en endelig madras valg, være komme ud målebåndet sikker på at du kan få madras til det rum du indretning. King og California king madrasser og senge kan være vanskelig at få op trapper og rundt om hjørner.
  • Pude top madrasser kan være meget tyk. Sørg for at få dybe lommer på de monteret plader, hvis du har en tyk madras.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com