Hvordan man vælger de indvendige farver i et hus

February 12

Hvordan man vælger de indvendige farver i et hus

Farve indstiller en stemning, definerer en stil og fungerer som en måde at skjule eller forbedre arkitektoniske træk. Det er ofte vanskeligt at skabe en indvendige farveskema, der er attraktivt og samtidig harmonisk. En række værktøjer, såsom farvehjulet, kan bruges til at vælge de bedste farver til dit hjem. Med en lille smule forskning er et par indretningsvirksomhed strategier og nogle eftertænksomme planlægning, en koordinerende farveskema inden for rækkevidde for enhver boligejer.

Instruktioner

At skabe interiør farveskemaer.

•Få inspiration. Hvis du ikke er sikker på, hvad farver eller humør ønskede at skabe i dit hjem, ser gennem bladet eller besøge nærliggende hotel lobbyer for ideer. Du kan også lave noget research på internettet for at definere din farve ordning præferencer og design stil.

•Incorporate hvad du allerede har. Omfatte eksisterende gulvbelægning og store billet møbler elementer i den samlede indvendige farveskema af dit hus. Bruge dem som en begyndelse trin i din farve udvælgelse.

•Consider personlige præferencer. Dit hjem er din personlige rum, så vælg dine ønskede Interiør farvevalg til at skabe et behageligt miljø, hvor man lever.

•Know din lyskilder. Planlægge din indvendige farveskema med en viden om lyskilder, som naturligt lys og kunstigt lys, som variationer i lys påvirker maling farve perception.

•Brug farvehjulet. Farve ordninger spænder fra monokromatiske (variationer af en nuance) til analog (farver ved siden af hinanden på hjul) til supplerende (farver overfor på farvehjulet). Vælg din indre ordning med viden om den særlige stemning hver af disse kombinationer skaber.

•Træk mønstre fra tekstiler. Når du vælger en indvendige farveskema, tage en farve eller to fra en sofa mønster, bed Talsmanden mønster eller stol design korrekt vælge passende nuancer.

•Think i træerne. Hvis du bruger et mønster til at inspirere dine indvendige farveskema, vælge den lyseste farve for vægge og gulve, medium farve for de store møbler varer i rum og den mørkeste til tilbehør og accenter for en velkoordineret plads.

•Opret en farve flow. Du skal koordinere farver i hjem med en åben grundplan, så vælg indvendige farver ordninger, der koordinerer til at skabe en harmonisk design.

•Consider din ønskede stemning. Farve skaber en stemning i et hjem, (dvs., rød er energigivende mens blå er beroligende), så Vælg farve omhyggeligt for at oprette den ønskede humør for din indre rum.

Tips & advarsler

  • Købe retssag mellemstore maling. De fleste maling butikker sælger små dåser med maling at prøve på et lille område, før at forpligte sig til en bestemt farve. Fordi belysning påvirker opfattelsen af farver, skal du bruge disse retssag maling til at vælge din væg maling farver.
  • Gøre en lille, pung-størrelse farve bord med maling chips og stof farveprøver til at gøre shopping lettere. Holde store billet møbler, gulve, tapet og køkken countertop valg neutral, som farvepræferencer ændre over tid, og det er bedst at bringe mønster og farve i de tilbehør valg.
  • Male i et velventileret område eller købe volitale organiske forbindelser maling for at minimere dampe.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com