Hvordan man vælger den lige gul maling

January 2

Hvordan man vælger den lige gul maling

Gul er en varm, rig eller zingy maling farve til dine vægge. Den skygge, du vælger bestemmer hvad gul kommunikerer om dit værelse. Lyse gule kan give et værelse vitalitet og energi; en blød, gylden gul formidler en følelse af antikken og rigdom. Vælg et blødt smør gul til væggene i barnets børnehave. Evaluere dine møbler og hvordan rummet bruges, når du vælger den rigtige gule for dine vægge.

Instruktioner

•Realize, gule på de lidt maling chips er ofte vildledende. Hvad der ligner en delikat, smøragtig gul kan ligne skolebus gul på dine vægge. Når du vælger gule, bruge tilbageholdenhed.

•Gather anden farve chips så du kan sammenligne dem og virkelig se den underliggende tone. Ligesom alle farver har gul undertoner. Nogle har en rød-orange cast, nogle mere grøn, nogle et strejf af brun. Dette vil gøre en stor forskel for dit færdige projekt.

•Spread maling chips ud i rummet du vil male. Kig på farverne i rummet. Hvis der er en masse cool farver som grønne, vælge blå og grå en cool gul til væggene. Hvis paletten er varmere med spicier røde og brune toner vælge varm gul til rummet.

•Være opmærksomhed til din belysning om natten. Mens naturlige dagslys er køligere og vil ikke gøre gul maling så intens, har mest glødepærer en meget gule stemmer. Om natten, vil dette intensivere malingen farve.

•Invest i en test quart eller 2-ounce tester og læg maling direkte på væggen. Så, at leve med det for en dag eller deromkring. Dette er billige forsikringer mod at købe dyre maling, arbejder kun du kan beslutte dig hader resultatet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com