Hvordan man vælger den rigtige farve af skodder til dit hus

October 6

Hvordan man vælger den rigtige farve af skodder til dit hus

Skodder, supplere men i dag ikke tjener de normalt en nyttig funktion, de udvendige vinduer på et hus meget. Afhængigt af dit hjem farveskema er der mange farver at vælge imellem når det kommer til skodder. Den rigtige farve venter midt i de mange forskellige farver, og ved at bruge en lille indsats og tid, du kan finde den.

Instruktioner

•Vælg en farve, der svarer til de aktuelle accent farver på dit hjem. Store markeringsfarver omfatter dem, der anvendes på den udvendige door(s), tagrender og undertiden vinduet trim. Hjem med matchende markeringsfarver vil ofte skille sig ud fra resten af kvarteret på grund af den ryddelige, rene look de fremmer.

•Find en farve, der supplerer farven af sidespor på dit hjem. Nogle farver vil matche med hinanden, og nogle vil konflikt. Det er helt op til din personlige smag, men som regel en farve, der er et par nuancer mørkere eller lysere end sidespor farve ser bedst ud. Som et eksempel, prøve at bruge brun skodder med en tan hus, grå skodder med en hvide hus eller gul-grønne skodder med et grønt hus.

•Look for en farve, der går godt med farven på dit tag. Dette er mindre synlige på første end accent og sidespor farver, men et tag, som ikke svarer til farverne på resten af huset ser måske lidt mærkeligt, hvis nogen ser på det nøje. Ideelt set taget bør være noget tæt på markeringsfarver, men igen, din personlige smag spiller en stor rolle her.

•Tag et billede af dit hjem med dig, når du går til at se på lukkeren farver. Med billedet i hånden, kig frem og tilbage mellem dit hus og skodderne og visualisere, hvad skodderne ville se ud på plads. Dette vil hjælpe enormt i at finde den rigtige lukker farve til dit hus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com