Hvordan man vælger den rigtige farve injektionsmørtel til køkken gulve

November 15

Hvordan man vælger den rigtige farve injektionsmørtel til køkken gulve

Du får en ny keramiske køkkengulvet. Efter at have kigget på snesevis af fliser, farver og mønstre har du fundet den perfekte flise; nu er du bedøvet at finde der er snesevis af injektionsmørtel farver at vælge imellem.! Hvordan vælger du den rigtige farve injektionsmørtel til en køkkengulvet? Det er ikke alt for kompliceret; i en time kan du har valg og fortsætte din nye gulvbelægning projekt, tillid til at injektionsmørtel er det rigtige valg for dit gulv.

Instruktioner

•Pick op nogle farveeksempler fra din lokale hjem forbedring center. Normalt kan du udelukke mange af de tilbudte farver lige væk fordi du ikke kan lide bestemte nuancer på alle. Vælg op til 10 farver, som du ikke kan fjerne og hoved til departementet maling; injektionsmørtel farveeksempler er typisk meget små.

•Match din valgte injektionsmørtel farver til store maling prøver og afhente fem prøver af hver valgte farve.

•Lay ud af fire fliser på din køkkengulvet, 1/4 tommer apart. Skub fem prøver af den første maling farve under det udsatte område at simulere injektionsmørtel. Gentag med hver af de ti farver i din indsnævret felt af valg.

•Flyt fliser og prøver til forskellige områder af dit køkken til at se, hvordan hver farve ser mod din skabene og apparater og kunstige og naturlige lys. Fjerne de farver, du ikke kan lide mens du arbejder.

•Consider de resterende prøver og tage hensyn til hvordan rummet vil blive brugt. Hvis du har høj trafik som børn og kæledyr kan det en god idé at fjerne en uberørt lyse hvidt eller en trækul sort, som de vil både vise jord let.

•Look tæt på din sidste tre valg og overveje, hvordan de arbejder med flisen sig selv og det udseende, du ønsker at opnå. Grå og beige tendens til at koordinere med fliser og blive en del af den samlede gulvbelægning, mens lysere farver som røde, blues og greens vil kontrast med flisen og skiller sig ud. Dette vil tillade dig at gøre det endelige valg.

Tips & advarsler

  • Gøre dette hjemme i stedet for i butikken fordi belysning vil gøre en stor forskel i hvordan farver vises.
  • Alle fuger er porøse og skal være forseglet med en høj kvalitet sealer at bevare sin oprindelige farve, da snavs vil absorbere i ulukkede injektionsmørtel.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com