Hvordan man vælger den rigtige farve injektionsmørtel

July 21

I fortiden var injektionsmørtel kun fås i hvid, grå eller off-white nuancer, der gjorde plukke den rigtige farve let. Derefter producenter begyndte at skabe injektionsmørtel i en bred vifte af farver og beslutningen blev pludselig lidt vanskeligere. At vælge den rigtige farve injektionsmørtel til dit hjem eller projekt vil afhænge af dit designstil og farven på din flise.

Instruktioner

•Pick en neutral farve, grå eller hvid, som begge er tilgængelige i forskellige nuancer af den grundlæggende farve. Dette er det bedste bud, hvis du er bekymret omkring benytter en trendy farve, eller hvis du er bekymret for kan du ikke lide af en farve i fremtiden. Neutral er også et godt valg, hvis du planlægger at sælge dit hjem, fordi det appellerer til alle typer af mennesker.

•Vælg en harmonisering eller blande farve, hvis du vil oprette en solid ser i rummet. En blanding eller harmonisere injektionsmørtel farve er en, der næsten passer til farven på flisen, men er lidt anderledes, såsom en mørkere grøn injektionsmørtel bruges med mørke grønne fliser.

•Look for accent farver, men kun hvis din flise har flere forskellige farver kører gennem stykket. Dette fungerer godt med marmorfliser og fliser, der ligner marmor. Du kan bruge cementmørtel, der er den samme farve som nogle af årerne løber gennem flisen.

•Kontrollér en dristig udtalelse af picking kontrasterende farver. Fliser, sorte og hvide injektionsmørtel er en mulighed, men du kan bruge enhver type af kontrasterende farve. For eksempel, blande gul fliser med sort injektionsmørtel skaber en fed erklæring og også ser anderledes ud end gule fliser med hvide fuger, der forventes mere.

•Brug injektionsmørtel i en nuance af brun eller tan i stærkt trafikerede områder som køkkenet, men holde sig væk fra sådanne primære farver som rød og grøn. Primære farver er typisk sværere at rengøre og kræver mere rengøring i sådanne områder som køkkenet. Brun og gyldenbrune nuancer skjuler snavs bedre og kræver mindre rengøring.

Tips & advarsler

  • Opt for injektionsmørtel farver, der bruger en type af latex i formlen, når du bruger fuger i badeværelser og andre områder hvor der er en masse vand. Latex mindsker chancerne for vand siver inde og muligvis forårsager brikkerne til at falde ned vægge og andre overflader.
  • Ikke vælge hvide injektionsmørtel eller en lysere farve injektionsmørtel, hvis du er bekymret for rengøring. Lysere farver Vis mere snavs og kræver mere rengøring end andre farver.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com