Hvordan man vælger den rigtige farve til køkken bordplader

April 17

Køkken bordplader er en stor investering og kan være en væsentlig del af omkostningerne ved et køkken renovering. Der er to primære overvejelser, når du vælger bordplade. Du skal vælge countertop materiale, så du skal beslutte, hvilken farve din køkkenborde bør være. Dine tællere skal koordinere med dit kabinet væg farve og enhver trim farver i dit køkken. Hvis du har en åben planløsning hjem, skal de også arbejde med indretningen af forbinder rum.

Instruktioner

•Start ved at vælge dit køkken countertop materiale. Du kan have en bred vifte af valg af farve i syntetiske materialer men mange færre muligheder i naturlige rumfartsnationer som granit eller marmor (Se referencer). Valget af countertop materiale bør være en funktionel, som en æstetisk.

•Decide om du ønsker en neutral tone til dit køkken bordplader eller en stærkere farve. En neutral vil tilbyde flere muligheder for indretning, men stærk farve gør en erklæring. Overveje, hvor ofte du nyistandsætte eller ændre din sæsonvarer, hvordan du føler om farve og hvor meget af en sætning, du vil gøre med dit køkken tællere (Se referencer).

•Tag farveeksempler din køkkenbordet materiale hjem. I mange tilfælde finder du at du er hurtigt draget til bare et par af de tilgængelige farver i solid overflade, sten eller laminat bordplade du har valgt til dit køkken.

•Look på hver farve i dit køkken, kombinerer det med dit kabinet og væggen farve. Hvis din nye frysere ikke er endnu på plads, har finish og maling prøver tilgængelige. Overveje undertone i din cabinetry, belysning i dit space og det overordnede udseende du ønsker i dit køkkenborde.

•Consider din livsstil. Hvis du laver en masse, har en travl husstand eller små børn, en overflade, der skjuler snavs kan være bedre end en, der har at være mousserende ren for at se godt ud. Overveje en plettet mellemstore tone farve til denne situation. Hvis moderne elegance er dit mål, kigge efter et mørke, rige farver med et reflekterende skær for dit køkkenborde.

Tips & advarsler

  • Undgå at vælge en mindre egnet materiale lige til en farve, du foretrækker.
  • Laminater tilbyder de fleste farvevalg men er indstillingen mindst holdbar køkkenbordet. Tænke grundigt før du vælger en lyse eller trendy farve, især hvis du forventer at sælge dit hjem. Klassisk, neutrale toner vil have den bedste gensalgsværdi.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com