Hvordan man vælger den rigtige farve til verandaen gulvet

May 25

Hvordan man vælger den rigtige farve til verandaen gulvet

Din front veranda medvirker til at skabe dine venners og familiemedlemmers ret første indtryk af dit hjem. Din front veranda udseende også har en enorm indflydelse på dit hjem "bremse appel," Hvis du prøver at sælge dit hus. At vælge den rigtige farve til gulvet i din veranda er et stort skridt i at skabe det overordnede udseende af huset. Holde flere vigtige faktorer i tankerne, når du foretager en beslutning om farven på din front veranda gulv.

Instruktioner

•Look på ydersiden af dit hus. Bemærk farven på træ, vinyl, sten eller mursten. Farven på den våbenhuset gulvet skal "passe" med farven på huset. Kølige farver som blå, lilla, rose og grå tendens til at arbejde godt sammen. Varme farver som gul, rust, orange og rød blend godt også. Jordfarver som beige, brun og grøn supplerer ofte hinanden så godt.

•Match farven på din veranda gulv til "vibe", ønskede gæster og familiemedlemmer til at knytte til dit hjem. Farver hjælpe med formidle visse stemninger. For eksempel, hvis du ser dit hjem som et fredeligt område af ro, kan du male veranda gulvet i en nuance af blå eller grå. Men hvis du tænker på dit hjem som en spændende, levende hub af aktivitet, kan du vælge en farve som gul, orange eller rød.

•Look omkring dit nabolag. Vælg en farve til din veranda gulv, der ikke vil dramatisk sammenstød med andre huse i nærheden. Din veranda behøver ikke at matche andres porches præcis (medmindre der er en del af dit nabolag begrænsninger), men du ikke ønsker at skille sig ud som en øm tommelfinger enten.

•Look på din veranda møbler og overveje din udsmykning smag. Hvis du har møbler og accent stykker, der er neutral i farve, kan du muligvis slippe af sted med en fed farve på gulvet. Men hvis du gerne tilføje møbler og accenter, der dukker med farve, en neutral gulvet vil give en bedre baggrund for farvestrålende elementer.

•Sæt maling chips på din spændende veranda på forskellige tidspunkter af dagen. Bemærk hvordan farverne blander sig med dit hus og hvor de ser med varierende mængder af dagslys.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com