Hvordan man vælger den rigtige gryder

November 7

Hvordan man vælger den rigtige gryder

Hvis du elsker at lave mad, indebærer en af de vigtigste køb du kan gøre at vælge den rigtige køkkengrej. Køkkentøj varierer så meget i type og kvalitet, at vide hvordan man kan identificere god køkkengrej kan synes svært. Derudover, fordi forskellige retter kan kræve forskellige redskaber, kan at vide hvor man skal begynde synes ligefrem umuligt. Heldigvis, vælge kvalitet køkkengrej ikke indebærer nogen store hemmeligheder. Simpelthen lære hvad man skal kigge efter, og derefter vælger efter dine behov og dit budget.

Instruktioner

•Match dine gryder til din ovn top. F.eks du har brug for en ultra-flade stykke Køkkengrej, hvis du ejer en glat-top vifte. Mange stykker af køkkengrej Se flad, men du er nødt til at teste fladhed ved at lægge et stykke gryder på en flad overflade. Selv på en elektrisk vifte, vil mangler i køkkengrej forårsage stykke til wobble.

•Decide hvis du ønsker specialgrafit stykker eller en general-madlavning sæt. Et bredt sortiment af specialgrafit stykker gør det muligt at udarbejde specifikke opskrifter i stykker til specifikke formål. All-Round køkkengrej koster mindre, og mange gange vil tjene dit formål lige så godt.

•Test vægten af hvert stykke. Du bliver nødt til at løfte hvert stykke, sikkert mange gange. Kontroller, at stykket ikke vejer så meget at det gør ondt din arm. Kontroller håndtaget greb fast i din hånd og at det ikke føles som du kan slippe det.

•Kontrollér, at prisen passer til dit budget. Shoppe rundt. Køkkentøj omkostninger $15 til $60 per stykke eller mere, og $100 til $500 for et sæt. Selv hvis du ikke kan finde salg, kan du ofte finde en identisk stykke gryder eller et sæt billigere hos en anden forhandler eller via en online-kilde.

•Look på pleje-instruktioner. Nogle ikke-stick skillets, for eksempel, har en belægning, der kræver ikke-krat rengøringsmidler. Nogle puljer har en galvaniseret belægning, som kan plette hvis du bruge citron eller citrus rengøringsmidler. Hvis du køber støbejern, bliver du nødt til at varme, så olie, overfladen til sæson det. Forskellige gryder kræver ofte forskellige rengøring metoder til at holde det som ny.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com