Hvordan man vælger den rigtige hvilestol

November 22

En hvilestol er en stol, der læner sig tilbage i en strakt ud liggende position. En veldesignet hvilestol kan tillade brugeren at fuldt strække ud og selv tjene som en ekstra seng. Når man ser for den rette hvilestol, er det vigtigt at holde flere faktorer i betragtning, herunder dine budget og slags stol, der passer til dine behov.

Instruktioner

•Decide hvor langt du vil gerne hvilestol at læne sig tilbage. Nogle Hvilestole kun lean back halvvejs. Andre har en mekanisme, der tillader dem at fuldt læne sig tilbage. En semi-tilbagelænet hvilestol kan tillade dig at være komfortabel og afslappet endnu ikke alt for afslappet. En hvilestol, der læner sig tilbage helt kan være ideel til et mindre formelle rum, såsom en kælder eller et spillelokale. En fuldstændig tilbagelænet hvilestol kan også tjene som en ekstra seng hvis nødvendigt.

•Pick ud af en hvilestol, der er fritstående eller en, der er knyttet til en sofa eller loveseat. En fritstående hvilestol kan bruges i mindre rum, men kan være dyrere. En hvilestol knyttet til et andet stykke af møbler kan optage funktionen tilbagelænet med andre varer og dermed blive billigere. Vælg en fritstående hvilestol, hvis du ønsker en hvilestol med to arme. De fleste skråstole, der er knyttet til et andet stykke af møbler har ikke mere end ét armlæn.

•Vælg slags stof du ønsker. Skråstole kommer i en bred vifte af tekstiler. Læder kan se elegant og tilføje en maskulin føler til ethvert rum. Læder er også forholdsvis let at rengøre og kan være meget cool i løbet af sommeren. Blødere stoffer, såsom chenille eller bomuld, kommer i mange forskellige farver og kan bringe et mere feminint touch til en stue eller kælder. Hvis du bruger stykket som en seng, ser for stoffer, der er højtydende og nem at sove på.

•Prøv hvilestol før du køber den. Sidde i stolen. Se hvor meget arbejde det tager for at sætte den tilbagelænet mekanisme på plads. Enhver mekanisme bør være let at bruge og ikke undergivet mekaniske svigt. Se nedenunder stol til at se, hvis du forstår, hvordan det fungerer, så du kan ordne det nemt hvis nødvendigt. Har en ekspedient, der viser, hvordan det virker hvis du er uklart. Se, hvor langt mekanismen læner sig tilbage. Kig på hvor langt hvilestol rager ud. Bringe et målebånd, så du kan måle denne afstand. Hvis du har en lille stue, kan du ikke ønsker hvilestol rager for langt og fylder for meget.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com