Hvordan man vælger den rigtige maling farve

October 3

Hvordan man vælger den rigtige maling farve

At vælge glædeligt farveskemaer behøver ikke at være skræmmende. Alt det kræver er en smule af praksis med gratis eller billig, nem at bruge software, en grundlæggende forståelse af farveteori, og mest vigtigt, en vilje til at eksperimentere. Du kan prøve uendelig farvekombinationer online før nogensinde at forpligte sig til at købe og anvende faktiske maling.

Instruktioner

Valgmulighed 1: Bygge valg fra de farver, du har

•Brug digital/digitaliseret fotografier og billeder og en pixel grabber eller program trim såsom Pictaculous (pictaculous.com), noter af farver, du allerede har og ønsker ikke at ændre ved at kigge på nuancer af møbler, gardiner, flooring, træværk og kabinetter hvis du arbejder på et indre, eller sæsonbestemte landskabet farver og mursten eller sten, hvis du arbejder i et ydre område.

•Note farver i tilstødende værelser eller egenskaber. Check med din boligejer association for udvendige farve retningslinjer og begrænsninger, hvis du bor i et planlagt eller historiske kvarter.

•Match alle dine eksisterende farver til dem på et farvehjul, læse en smule på grundlæggende farveteori, og vælg yderligere nuancer, der vil passe til ordningen, du vælger.

Valgmulighed 2: Oprette din egen nye paletter

•Gather og digitalisere inspirerende billeder fra websteder, billeder og stof farveprøver og bruger en pixel grabber til fange RGB farvekoder.

•Eller, opbygge ordninger og blandinger ved hjælp af et farvehjul og paletten-genererende program.

•Udskrive ud din paletter eller individuelle farveprøver på en nøjagtig farveprinter hvis det ønskes.

Oversætte dine farver for at male koder

•Brug RGB-koder til dine farver, indtaste dem i et program som Easy RGB (easyrgb.com). Vælg en maling fabrikanten på listen, og programmet vil generere maling navne og kodenumre.

•Borrow eller købe en komplet fan dæk eller indsamle farveprøver for farver efter eget valg.

•Hold farveprøver til indvendig eller udvendig væg og anser dem for et par dage. Se, hvad de ser ud i forskellige lys og justere indstillingerne efter behov.

Få vist dine valg før du køber maling

•Simulate din farve ordningen med en virtuel maleri program, til rådighed gratis online fra mange producenter af maling. Nogle endda lader dig importere og maske dine egne billeder.

•Paint et 4-ved-4-fods kvadrat i din valgte farver. De fleste virksomheder tilbyder små prøver af deres maling til dette formål.

Forpakket quarts af maling til at teste farverne, hvis små prøver ikke er tilgængelig, da det er billigere end at købe gallons og beslutter du ikke kan lide hvad du har valgt.

Tips & advarsler

  • Gratis pixel grabbers, såsom Instant Eyedropper (instant-eyedropper.com /) er umiddelbart tilgængelige online. Maling leverandører har scannere, der kan generere maling formler til at matche de farveprøver, du udskriver eller stofprøver du finde. Lignende teknologi er tilgængelig på håndholdte enheder eller som fri softwareapplikationer til trådløse enheder. Overvej form, størrelse og farve af lys, der vil være til stede i et indvendigt rum og justere dine farver og deres værdier (lyshed eller mørkhed) i overensstemmelse hermed. Farve virkninger er en fremragende kommercielt program for udforskning. Maling firmawebsteder har også palet-genererende funktioner og colourlovers.com har en støttende fællesskab og et udvalg af nyttige værktøjer, farve og palet.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com