Hvordan man vælger den rigtige maling til indvendige trapper

March 22

Hvordan man vælger den rigtige maling til indvendige trapper

Interiør maling kommer i flere forskellige sheens og en næsten endeløs række af farver. At vælge den rigtige maling til din trappe afhænger af farverne på værelserne omkring det og mængden af brug trappen modtager. Oprette et budget for at afgøre, hvilket niveau af maling kvalitet kan du råd til, og arbejde inden for disse parametre for at finde den rigtige maling til dit projekt.

Instruktioner

•Vælg en farve, der passer til dit hjem decor. Hvis du kan se trappen fra det tilstødende værelse, bruge den samme farve du brugte i rummet for kontinuitet, eller vælge en supplerende skygge til at definere og dele pladsen.

•Vælg den maling glans, der passer bedst til din brug af rummet. For de fleste levende områder fungerer en æggeskal eller satin glans godt. Vælg en semi-gloss hvis trappen er i en høj trafik område, der kræver hyppige skrubbe, såsom nær garage eller Ammans.

•Brug latex maling medmindre du har en stærk grund til foretrækker oliebaseret maling. Latex bærer færre dampe og tilbyder lettere oprydning end olie maling, og det er mest almindeligt anvendt Indendøre. Oliemaling er bedre for udvendige projekter, der kræver weatherproofing.

•Paint en farveprøve af din valgte farve på væggen eller på et stykke skum board og montere den på væggen. Observere det naturlige og kunstige lys på forskellige tidspunkter af dagen for at sikre det er den skygge, du ønsker, før du male hele trapperummet.

Tips & advarsler

  • Brug en primer, hvis din væg er plettet, eller hvis du dækker en mørk farve med en lighter. Spørg din maling leverandør til at tone din primer samme farve som din maling for at bevare farve integritet på væggen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com