Hvordan man vælger den rigtige maling til udvendigt naturlige træ sidespor eller Trim

February 24

Hvordan man vælger den rigtige maling til udvendigt naturlige træ sidespor eller Trim

Når du vælger maling til naturligt træ, skal du overveje en række faktorer. Navnlig bør du overveje typen af træ du har, hvis det har en ru eller glat finish og retning af kornet. Alle disse faktorer påvirker, hvor godt træ vil bevare maling. Også, bør typen maling du vælger supplere din boligs udseende samt beskytte træet. Når du identificere typen af træ på dit hjem, vil du kunne vælge den rigtige maling.

Instruktioner

•Undersøg træ du vil male. Afgøre, om det er i god eller dårlig stand. Træ, der er i god stand er attraktive, når en letvægts pletten bruges, da en lys plet tillader det naturlige træ korn til at vise gennem. Hvis træet er også rå-savet, vil ved hjælp af en lys plet give dit hjem et rustikke og naturlige look.

•Look problemer og fejl i overfladen af træet. Hvis du ser skader, misfarvning eller andre attributter, som du ikke ønsker at fremhæve, kan en tungere, solid farve pletten være et bedre valg. Denne type af pletten stadig farver træ men ikke lade meget af kornet-- eller mangler--viser gennem. Du kan også bruge maling, hvis der er mangler du ønsker at dække.

•Indstil hvilken slags træ du har på dit hus. Tunge, tætte skove som gule fyr har tendens til at blive påvirket mere af vejret ændringer, krympning og hævelse på grund af varme og fugt. Ændringer i overflader af disse typer af træ vil forårsage maling til at mislykkes. Pletter er det bedste valg for sådanne flader. Oliebaserede pletter tendens til at have de samme problemer som maling, men latex pletter vil overholde godt. Maling virker godt på lettere, mindre tætte skove, herunder cedar og redwood.

•Tjek for bands af lys og mørk i træet. Disse bands bliver kaldt summerwood og springwood, og er karakteristisk for nogle former for træ, som Douglas fir. Træ overflader viser disse bands vil ikke holde maling godt og skal farves med latex-baserede pletter eller gennemtrængende olie-baserede pletter i stedet for at blive malet.

•IDENTIFY type af korn i træ. Korn mønster er et resultat af hvordan træet blev skåret ned, når det blev gjort til tømmer. Sidespor og trim er ofte flade kornet, give dem en glat, selv overflade der er stærkt påvirket af klimaændringer og holder ikke male godt. Latex eller gennemtrængende pletten er bedre for sådanne flader. Hvis træet er kant slebet, vil det være mindre glat og også mindre modtagelige for størrelse udsving på grund af vejret. Maling eller olie-baserede pletten er god for denne type af træ.

Tips & advarsler

  • Trim og træbeklædningen kan have forskellige karakteristika. Evaluere dem separat som de kan kræve forskellige former for maling for de bedste resultater.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com