Hvordan man vælger den rigtige nuance af maling

August 30

Mest indretningsarkitekter vil enig i, at du vælger den rigtige maling farve og nuance er kritisk i at skabe stemningen i alle beboelsesrum. Fra smøragtig hvid perlekæde har dagens maler en næsten uendelig palette af farver at vælge imellem. At vælge den perfekte nuance af maling kan dog være en cinch. Med lidt forskning, planlægning og en masse prøveudtagning, kan nye malere undgå beklagelse og en anden dyre maling projekt senere.

Instruktioner

•Narrow ned et farveskema baseret på rummets placering i boligen. Undersøgelse hvor meget naturligt lys det givne rum eller plads modtager i løbet af dagen. Selv om værelser, der modtager mere naturligt lys kan være stand til at håndtere mere mættede og tunge toner, er lysere nuancer af enhver given farve bedst for værelser, der modtager mindre lys. Overveje funktion af rummet og slags humør ønskede for det kommer.

•Indstil om ikke at bruge accent eller trimning farver til lofter, krone støbninger, mantels, windows eller endda hvælvede døråbninger for at tilføje dimension til rummet.

•Peruse et malerværksted, hjem butik eller maling leverandørens hjemmeside for at få en generel idé om hvilke farvepaletter at prøve. Besøg et hjem butik at ser på farvepaletter i person. Rådføre sig med en farve specialist for yderligere indsigt eller anbefalinger.

Forpakket test farver i små mængder fra et malerværksted, hjem butik eller en anden forhandler. Teste flere nært beslægtede nuancer med den ønskede farvepalet på væggen og i accent rum, hvis det er relevant. Prøv at prøve nuancer, der er lidt lysere og mørkere end den, der er under overvejelse.

•Test i forskellige steder på væggen, og hvor mængden af naturligt lys kan variere. Gense i dagtimerne og igen om aftenen for at få en idé om hvordan det ser ud i løbet af dagen.

Tips & advarsler

  • Tage tæppe og hårdttræ gulv farver i betragtning og være sikker på, at malingen farve ikke støder sammen. Overvej at bruge en lysere nuance af væggen farver til at male loftet, snarere end den sædvanlige kontrast af et loft malet hvide.
  • Mange leverandører sælger nu mindre mængder af maling til at lette processen med at vælge en maling skygge.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com