Hvordan man vælger den rigtige polstring skum

January 12

Polyurethan skum er brugt i forretningsområdet polstring og gør-det-selv som den foretrukne metode til polstring sofa og stol puder, rygge og arme. At vælge den rigtige polstring skum til dit projekt kan virke udfordrende, da der er en masse tekniske begreber, der anvendes til at beskrive kvaliteten af skum. Ved at arbejde med en velrenommeret virksomhed, kan du bedre forsikre, du bruger den rigtige polstring skum til det ønskede program.

Instruktioner

•Look for komprimering måling eller fasthed i polyurethanskum. Fasthed er baseret på hvor meget pres er nødvendigt at komprimere skum med 25 procent. Fasthed niveau vil være en indikator for den bedste anvendelse af skum. Polyurethan skum Association (PFA) siger denne test kaldes indrykning belastning afbøjning (ILD) eller indrykning tvinge afbøjning (IFD). Medium til ekstra fast er godt for sædehynder. Blødt skum er godt for ryggen puder eller arme. PFA yderligere kvalificerer en ILD/IFD rating af 24 til 30 for gennemsnitlige Sædehynder, 30-36 for fastere Sædehynder, 10 til 23 for ryg og 33 for våben.

•Gauge kvaliteten af skum af tæthed rating, som er vægten af 1 kubikfod af skum. Som tæthed antallet stiger, så gør kvalitet og bekostning af skum. De bedste tæthed niveauer for møbler polstring er mellem 1,8 og 3.2. Nummereringen kan vises som #18, hvilket svarer til 1,8 som tæthed rating. Højere kvalitet skum gør bedre under gentagne pres som du ville se på en sædehynde, der bruges ofte. Bruge en tæthed rating af 2,5 eller højere for sædehynder. Bruge skum med en rating på 1,2 til 1,5, om våben eller bagsiden af møbler.

•Spørg hvis skum celler er "åbne," som er den mest almindelige type, eller "lukket". Åbne celler, celler af skum touch og er åben til tilstødende celler, hvilket gør åbne celle skum velegnet til limning stykker sammen. Med lukket celle skum åbne cellerne ikke ind i hinanden, hvilket gør denne type skum velegnet til båd hynder på grund af den flyde evne.

•Søge skum, der hedder høj modstandsdygtig (HR), angivelse af længere levetid. Det er især gavnligt for Sædehynder, at ser en masse af brug. I forbindelse med HR, nemlig sikkerhedsformål, bør skum brandsikre (FR). HR-FR skum kræves af de fleste stater til brug i offentlige omgivelser.

•Vælg tykkelse baseret på punktet er betrukket. Sofa og stol hynder bør 4-6 inches tyk. Spisning stolehynder bør være 1 til 2 inches tyk. Arme og rygge kan dækkes i 1 til 3 inches af skum, bomuld pladevat eller en kombination.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com