Hvordan man vælger den rigtige størrelse flise til at holde på linje med cementmørtel

March 11

Hvordan man vælger den rigtige størrelse flise til at holde på linje med cementmørtel

At vælge den rigtige størrelse flise er en vigtig del af at skabe et attraktivt og designet godt flise installation. Ikke alle flise er skabt lige, selv når fliserne er formodes for at være den samme. Så størrelsen ikke er den eneste faktor, som du skal overveje. Du vil gerne vide, hvilket niveau af uregelmæssighed fliser udgør således at du kan gøre det muligt for disse variationer med størrelsen injektionsmørtel linje, som du vælger.

Instruktioner

•Measure rum eller område, du planlægger at flise. Mål længde og bredde i inches og Multiplicer disse tal for at få den kvadrat inches af område du har brug for i flisen. For eksempel, hvis dit værelse er 120 inches af 144 inches, er din square-tommer måling 120 gange 144 eller 17,280.

•Vælg den flise, du foretrækker baseret på farve, materiale, typografi og stoflige præferencer. Husk på at nogle fliser, sten eller håndlavede fliser, vil være mere uregelmæssige end nogle Fabriksfremstillede fliser. Jo større uregelmæssighed fra flise til flise, jo større din injektionsmørtel linje skal være. Afgøre, hvilke størrelser er tilgængelige i den flise, du har valgt.

•Læs fabrikantens oplysninger om flise varians. Formere den gennemsnitlige afvigelse af tre at få størrelsen minimum injektionsmørtel, der anbefales til denne flise. For eksempel, hvis flisen har en varians af.10 tommer, er minimum injektionsmørtel måling, der vil arbejde med flisen.3 tommer. Hvis flisen er også varieret for din injektionsmørtel linje, du bliver nødt til enten øge injektionsmørtel linje du har valgt eller skal du vælge en anden flise.

•Account til bredden af din injektionsmørtel linje i hver retning. En 8-tommer flise med en 1/8-inch injektionsmørtel linje betyder eksempelvis, at de sande dimensioner af flisen er 8.125 af 8.125. Område af flisen er derefter 67.03 inches.

•Calculate antallet af fliser skal du købe baseret på den kvadrat inches af flisen. Vores eksempel på en 8-tommer flise justeret for injektionsmørtel linje, ville du opdele din måling fra trin 1 ved denne måling at få antallet af fliser du har brug for. I vores eksempel er 17,280 divideret med 67.03 257.8 fliser, som du vil afrunde til 258. Tilføje 10 procent til denne total konto for brud eller fliser, der skal være skåret til at passe i de endelige rækker. I dette eksempel er det samlede antal fliser 258 plus 26 eller 284 fliser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com