Hvordan man vælger den rigtige tæppe farve

December 14

Hvordan man vælger den rigtige tæppe farve

At vælge den rigtige farve tæppe ser ud som det skal være nemt. Det er imidlertid en stor beslutning, fordi når det er installeret, vil du leve med det i mange år fremover. Vigtige overvejelser er brugen af plads, eksisterende farveskemaer og pris. Farvevalg er varieret og omfatter de dæmpede nuancer af nye, miljøvenlige vævet uld og berbere. Du kan også vælge farver i Skaktern mønstre, stribe mønstre og feminine florals.

Instruktioner

At vælge den rigtige farve

•Afspil det sikkert med beige eller lys brun gulvtæpper. Disse farver ser godt ud med hvide vægge og fungere med de fleste farver, selv om sofaen er grønne eller røde. Hvis du har kæledyr, lad os se det i øjnene: en beige tæppe med en skjoldet, plettet tekstur ville være et meget godt valg.

•Vælg en skygge inden for din eksisterende eller planlagte farvetema. For eksempel, hvis dine vægge er en lys nuance af taupe, vælge en lidt mørkere nuance af taupe for dine tæpper til at skabe en rig, multi-lag erklæring. Med mørk-farvede vægge som tranebær eller mørkegrøn, bruge en lysere farve tæppe, ellers rummet vil synes at skrumpe.

•Kontrollér et farvevalg, der er forholdsvis neutral, medmindre du har en specifik bruger der kalder for lyse farver. Spillehal, for eksempel, måske ser godt ud med en rød eller sort tæppe.

•Prøv en tæpper farve visualizer. De er tilgængelige online og tillade dig at vælge væg farver, tæpper farver og teksturer til ethvert rum i dit hus. Se nedenstående ressourcer.

•Visit tæpper forhandler. Bringe nogle tæpper prøver hjem og lægge dem rundt på gulvet Du planlægger at dække. Foretage et valg baseret på hvordan tæppe prøver arbejde med væg farver, dine personlige præferencer, omkostninger og type værelse.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com