Hvordan man vælger den rigtige Vinyl sidespor til mit hjem

December 20

Hvordan man vælger den rigtige Vinyl sidespor til mit hjem

Vinyl sidespor er en mulighed, som mange boligejere vælger at undgå nogle af de kedelige vedligeholdelse, der kommer med træ-sidet hjem. På grund af sin popularitet, er flere og flere typografiindstillinger blevet tilgængelig, giver boligejere en masse at vælge fra. At vælge den rigtige vinyl sidespor til dit hjem kan være forvirrende på grund af den overvældende antal muligheder, men der er måder at fjerne forvirringen.

Instruktioner

•Vælg en kvalitet sidespor først. Tynd eller stiv sidespor er generelt af billigere kvalitet. Stil er vigtige, men du vil være sikker på, at træbeklædningen faktisk vil beskytte dit hjem fra elementerne. Garantien kan være en god indikation af holdbarheden. Hvis garanti-livet er kort, kunne så det være en dårlig kvalitet. Garanti information kunne også tyde på vejrforhold kunne beskadige træbeklædningen. Dette er et vink, at kvaliteten er dårlig. God sidespor vil modstå barske vejr.

•Decide på en stil, der vil passe med arkitekturen i hjemmet. Et hjem dekoratør på detail placering vil være i stand til at hjælpe dig med dette. Det er en god ide at bringe et foto af huset, så design guide kan visualisere det bedre. Der er mange valg, såsom helvedesild, shakes og bestyrelser. Der er også tekstur muligheder som træets årer, logs eller puds.

•Vælg din farve. Bringe prøver hjem, så du kan se, hvordan farven vil se ud med hus trim, skodder og andre udvendige elementer. Du skal muligvis overveje at ændre trim farve eller skodder, hvis dit hjerte er indstillet på en bestemt nuance.

•Look på boliger i dit kvarter, og Sammenlign den farve du vil farven på andre huse. Hvis den ønskede farve svarer til en nabos hus farve, kan du overveje, især hvis det er rigtigt næste dør. Gør dit hjem ligner en anden kunne forårsage huse til at virke som "cookie cutter" design. Dette kan påvirke værdien af dit hjem, samt irritere din nabo.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com