Hvordan man vælger elektriske Rumopvarmere

December 21

Hvordan man vælger elektriske Rumopvarmere

Ved hjælp af en elektrisk plads vandvarmer kan du varme områder hvor du arbejder og leger uden varme hele dit hjem. Der er en række elektriske Rumopvarmere på markedet, men det er ikke et spørgsmål om at finde den bedste opvarmningsanlægget; Det handler om at finde en, der er rigtige for dig. Forskellige varmelegemer er godt for forskellige områder.

Instruktioner

Valg af funktioner

•Vælg en el-radiator, der bærer varemærket Underwriters Laboratories, hvilket indikerer, at det opfylder de frivillige standarder af UL.

•Vælg en vandvarmeren, der er den rigtige effekt for området du ønsker at varme. Din vandvarmer bør have en 10-1 ratio af watt til firkant feet. Med andre ord kan en 1.500-watt elektrisk vandvarmer opvarme et område på 150 kvadratfod.

•Look for en vandvarmer, der har en timer eller styres indstillet for at undgå overophedning et værelse.

•Hvis du vil flytte din elektrisk vandvarmer rundt, kontrollere vægten og finde en med et håndtag. Nogle ovne er lettere end andre.

•Vælg en størrelsen af vandvarmeren, der vil passe til det område, du skal bruge den. Hvis du planlægger at placere den under dit skrivebord, du gerne vil en lille varmeapparat.

•Af, Vælg en vandvarmer, der har både en snuble switch, som slukker ovnen, hvis det er slået, og en automatisk slukning, som slukker ovnen, hvis det bliver for varmt.

Typer af elektriske varmeapparater

•Vælg en fan-tvungen konvektion radiator hvis du har brug at varme et helt rum eller opvarme et område hurtigt. Disse varmelegemer give varme ved at blæse luft over en radiator. De bør ikke anvendes, hvor støj er et problem, da de kan være ganske højt.

•Vælg en fyldt med olie eller vand-fyldte varmeren hvis du har brug for en økonomisk, roligt vandvarmeren for et helt rum. Disse varme indre olie til at levere varme til et værelse. Forsigtighed skal bruges, når du bruger disse varmelegemer omkring børn, da de ikke er så cool at røre ved som andre varmeapparater. Oliefyldte varmeapparater er ofte formet som gammeldags radiatorer eller baseboard varmeapparater.

•Vælg en radiant heater hvis du har brug for til at opvarme et lille område. Varmeovne varme genstande i stedet for luften omkring dem, hvilket gør dem mere energi effektive men upraktisk for hele værelset varme. To typer af varmeovne omfatter infrarød og kvarts/carbon (reflekterende) varmeapparater. Infrarød røde vandvarmere overfører varme ved hjælp af elektromagnetiske bølger. Reflekterende varmelegemer bruger halogenpærer til at overføre varmen og bruge en lavere effekt end andre til rumopvarmning.

•Hvis du har brug for at varme din garage, vælge et varmeapparat især designet for denne funktion. Garage varmelegemer er normalt varmeovne men er designet til at monteres på væggen for sikkerhed.

•Vælg en elektrisk pejs heater hvis du ønsker en vandvarmeren, der er både æstetisk tiltalende såvel som funktionelle. Elektrisk pejs varmelegemer bruger de samme varmeelementer som andre elektriske varmeovne men er sikrere end brændeovne pejse.

Tips & advarsler

  • Undlad at bruge forlængerledninger med elektrisk til rumopvarmning. Sluk altid varmer når du forlader et værelse eller dit hus eller går i seng. Placer varmer mindst 3 fødder fra møbler og gardiner. Holde varmeapparater utilgængeligt for børn og kæledyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com