Hvordan man vælger en Air condition på størrelsen af værelserne

October 14

Hvordan man vælger en Air condition på størrelsen af værelserne

Et værelse klimaanlægget er installeret i et vindue for at køle rum. Kapacitet af klimaanlægget, du vælger til rummet er afgørende for effektivitet og god økonomi. Hvis du størrelsen air condition for stor, vil du spilder energi hver gang det kører. På den anden side en air condition, der ikke har tilstrækkelig kapacitet til størrelse værelse er det i vil arbejde hårdt men vil ikke tilstrækkeligt køle rummet. Undgå problemer ved at vælge et egnet til værelsesstørrelsen klimaanlæg.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af rummet i fødder, ved hjælp af et målebånd. Måle alle områder ikke lukket ud af døre eller vægge.

•Multiply længden af rummet af dens bredde til at beregne sit område i kvadratfod.

•Find ud den anbefalede størrelse klimaanlægget i BTUs for området du ønsker at køle. For eksempel kan omkring 100 til 330 kvadratfod køles af en 5.000 til 7.000 BTU enhed. Værelser mellem 330 og 450 firkant feet skal 8.000 til 10.000 BTUs. Meget store rum af 400 til 650 kvadratfod har brug for omkring 10.000 til 12.500 BTUs.

•Tilføj BTUs baseret på dine individuelle forhold. Omkring 10 procent mere BTUs er nødvendige for værelser, der får meget varmt på grund af udsættelse for sol. Ti procent færre er nødvendige for overdækket rum eller meget cool værelser. Til tilstrækkeligt cool køkken, skal 4.000 ekstra BTUs tilføjes, mens 600 BTUs per person bør føjes til air conditionere kapacitet for hver ekstra person efter de første to indtager rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com