Hvordan man vælger en Backsplash

February 21

Mange boligejere er uvidende om, at de smukke backsplashes, som tilføjer farve og kreativitet til et køkken har et funktionelt formål. En backsplash er generelt en flisebelagt overflade, der er let at rengøre og vedligeholde, mens beskytte væggene i et køkken. Det ligger bag komfur, vask og køkken prep området. Ud over at vælge en backsplash, der tjener sit formål, vælge en, der er adskilte og visuelt interessant at tilføje flair til dit køkken plads.

Instruktioner

•Indstil dit budget. Ligesom alle andre hjem forbedring projekter dikterer dit budget dine muligheder. For eksempel, er simpel flise en low-cost option. Hvis du har et mere gavmildt budget, kan du få mere kreativ med materialer. Dyrere muligheder inkluderer metal laminater, sten fliser, granit, glas eller skifer. Omfatte udgifterne til arbejdskraft i dit budget skøn.

•Decide længde på flugt. Backsplash kan ombrydes omkring hele køkkenet for at give udseendet af kontinuitet i design. Dette er ikke kun ser pænt ud, men gør hele rummet ser større. Nogle boligejere vælger for at tilføje en backsplash til de væsentlige områder af køkkenet (området vask og bag rækken), fokuserer kun på dets funktionelle egenskaber. Det henleder opmærksomheden på de enkelte byger af farve i køkkenet, høflighed af backsplash.

•Vælg højden på backsplash behandling. For at gøre dette, skal du overveje andre dekorative temaerne i køkkenet. Opmærksomme på afsætningsmuligheder, reoler og noget andet der kan komme i vejen for en højere backsplash, selvom ekspert bør være i stand til at omgå nogen af disse elementer. Hvis visuel kontinuitet er vigtig, skal du vælge en backsplash, der starter i bunden af overskabe og strækker sig til den næste væg. Backsplash højde er et spørgsmål om personlige præferencer og smag.

•Shop for stimulerende backsplash farver. Vælge en dæmpet, konservative farvepaletten hvis resten af dit køkken er lyse og muntre eller rodet. Hvis du har en forholdsvis enkel køkken, skal du bruge backsplash for at afgive en redegørelse af farve. Overvej at bruge mere end én farve. Nogle backsplash eksperter indrømme forbruger hen til mix farvepaletter for at komme op med noget nyt til deres backsplash.

•Prøv alternative mønstre og teksturer for backsplashes. Installere et skakternet design af lyse og mørke fliser, f.eks. Spille med tekstur, ved hjælp af omtrent færdige fliser til noget mere rustikt eller skinnende stykker for noget mere elegante og sofistikerede.

•Afspil med materielle ideer til din backsplash. Fælles materialer i backsplash design omfatter keramiske fliser, Natursten fliser, porcelæn fliser, glas fliser og rustfrit stål. Keramik og porcelæn fliser er de mest udbredte backsplash materialer, fordi de er holdbare og lette at rengøre. Sten fliser er fantastisk, men er ikke så holdbare, hvilket gør dem sværere at vedligeholde. Glas fliser og rustfrit stål backsplashes er iøjnefaldende, let at rengøre og ridsefast, et niveau af holdbarhed, der tilføjer at deres appel.

Tips & advarsler

  • Mange boligejere vælger for at gøre backsplash installationen selv. For dem, der har et håndelag for hjem forbedringsprojekter, er jobbet overskueligt, men tidskrævende. Boligejere, der ikke er handy med hjem remodeling materialer bør overlade dette projekt til en ekspert.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com