Hvordan man vælger en biomasse brændeovn til opvarmning

May 24

Hvordan man vælger en biomasse brændeovn til opvarmning

Alle fossile brændstoffer startede som biomasse, organiske molekyler forvandlet af tid og presset ind i olie, kul og gas. Med høj råoliepriserne, overveje at tage en genvej og brænde biomasse direkte med en biomasse komfur lavet specielt til opvarmning.

Instruktioner

•Look til de nyeste designs. Moderne teknologi har øget effektiviteten af nye brændeovne til hvor biomasse kan sænke din varmeregning. Hvis du bruger brændeovne næret af pellets, vil du brænde genanvendt affald lavet af savsmuld. Pellets er så ensartet i form at brændeovne kan fodre dem automatisk. Cornell University i øjeblikket gør forskning på generere græs pellets til brændstof biomasse komfurer. Dette ville være en fantastisk måde at faktisk sat græsplæne stiklinger til at bruge.

Flere nye ovne har ingen lighed med pot bellied varmeapparater skinner. Der er smukke tilføjelser til enhver levende område med windows at se flammerne. Hvem ved, du bare kunne favorisere dem danse billeder i fjernsynet?

•Consider en amerikansk gjort komfur af Bixby. Bixby energisystemer har skabt en brændeovn, Max Fire, der brænder ikke kun pellets, men majs. Det er en high-tech vidunder med trykknap start, en auto hopper og termostat kontrol. Dette komfur bruger blæsere til at cirkulere varm luft gennem dit værelse. Ash er automatisk slettet fra brænderen hver 45 minutter. Komfurs drift styres af en onboard computer, der producerer en forbrænding effektivitet, som Bixby siger er mere end 99 procent præcis. Det vil tage lidt tid at vænne sig til at rasle af majs kerner automatisk fødes til brænderen, men komfur ejere jeg ved engang mærke ikke svag støj mere.

•Få en, der ikke forurener luften. Dagens biomasse ovne forbruge brændstof renlig i modsætning til røgen, der Spyer fra traditionelle træ brændere. Mange nye brændeovne kommer med EPA-godkendt katalytiske combusters, der vil forbrænde de fleste af de forurenende gasser en proces, der kan øge din brændeovn effektivitet med 10%.

•Anticipate de penge du sparer. Boligejere har været overrasket over ved hvor mange penge de har sparet ved opvarmning med biomasse i stedet for fossile brændstoffer. Nøglen ligger i at finde brændstof, der er billige og let tilgængelige hvor du lever. I farm bælte, kan majs være overraskende billig som brændstof. Jeg har personligt talt med landmænd, der dedikerer en del af deres afgrøder til opvarmning. I andre områder, biomasse så eksotisk som oliven pitten kunne gøre arbejdet for meget lidt.

Bixby hævder, at dens biomasse komfurer betale for sig selv i tre til fire år i forhold til opvarmning med fossile brændstoffer. Biomasse komfurer er et stort skridt i retning af energimæssig uafhængighed og er en reel mulighed værd at overveje som dagene kortere, og vi uundgåeligt sniger mod det koldere vejr i efteråret.

Tips & advarsler

  • Mange i verden stadig brænde træ, trækul, tørv og endda møg til varme og kog. Traditionelt har disse ovne har krævet et stort arbejde at høste biomasse, om dens hugge brænde eller grave møg.
  • Det er ofte svært at holde ildsteder eller brændeovne ren.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com