Hvordan man vælger en Bostitch sømpistol

March 19

Bostitch er en virksomhed, der sælger en bred vifte af værktøjer og produkter, der kan hjælpe dig med din næste hjem forbedringsprojektet. En af de tilgængelige gennem Bostitch produkter er en sømpistol. Denne virksomhed tilbyder forskellige typer af indramning soempistol med forskellige funktioner, afhængigt af hvilken type projekt du har brug for det for. Med lidt forskning, kan du vælge den rigtige Bostitch sømpistol til dit hjem forbedringsprojektet.

Instruktioner

•Find en forhandler til at købe Bostitch sømpistol gennem. Du kan købe fra en beliggenhed, såsom en hjem forbedring eller stormagasin, eller du kan købe gennem en online-forhandler. Find en Bostitch forhandler, besøge siden "Hvor at købe" i Bostitch.com. På denne side kan du søge efter enten detail butik steder eller online detailhandlere, der sælger Bostitch produkter.

•Familiarize dig selv med funktionerne af hver af Bostitch indramning soempistol. Du kan se på pakken, hvis du er i en detail placering, eller du kan læse produktbeskrivelser tilgængelige online. Bostitch tilbyder et produkt beskrivelse side for indramning soempistol på sin hjemmeside. Sætte dig selv med de tilgængelige soempistol vil gøre at vælge en nemmere.

•Look for Bostitch indramning soempistol, at indlæser mængden af negle, du bliver nødt til at bruge på én gang. Indramning soempistol kan indlæse hvor som helst fra 20 til 40 negle til mere end 300 negle på én gang. Hvad du vælger vil afhænge af dine præferencer og ekstensivering af dit projekt.

•Undersøg Bostitch sømpistol søm fyring typen. Ikke alle typer arbejde for alle personer eller projekter. Hvis du laver produktionsarbejde, vælge en model, der frigiver et søm, når du trykke eller hoppe i sømpistolen. Meget dygtige erhvervsdrivende kan bruge en meget hurtig fyring mekanisme aktiveres ved en kombination af aflytning sømpistolen og trække på aftrækkeren. Hvis ikke du er hurtig nok, kan to negle blive fyret på en gang. For nybegyndere soempistol eller simple projekter, en sømpistol, at brande et søm hver gang du trykke på aftrækkeren vil være tilstrækkeligt.

•Find en Bostitch sømpistol, der har de funktioner, der er vigtige for dig, som en marmelade clearing-funktion, der hjælper med at holde sømpistolen fra jamming. Andre funktioner omfatter beskyttende vagter, let-to-load søm magasiner, store udløsere, søm størrelse justering og regulerbar dybde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com