Hvordan man vælger en ekstern brændeovn

December 11

Hvordan man vælger en ekstern brændeovn

En ekstern brændeovn kan være en effektiv måde at varme indvendigt rum i dit hjem. Ved at holde brændeovn, også kaldet en træ brændende komfur eller ovn, udendørs, holde du også røg og stakke af træ udendørs, så godt. Du kan også spare plads inde i dit hjem ved at holde ovnen uden for. Der er dog mange ting, du bør først overveje, før du vælger lige udenfor træ brænder for dit hjem.

Instruktioner

•Look for udendørs træ brændere med godt isolerede døre, som mindst 4 inches af isolering. Dette holder udendørs vejret påvirker effektiviteten af din udenfor brændeovn.

•Kontrollér ud af døren i den træ brænder mere omhyggeligt. Dør skal også være fremstillet af støbt eller mild stål og har en silikone tætning omkring døren pakning. Størrelsen på døren bør være omkring 20 til 30 inches i hver retning.

•Find ud af mere om pladen på brændkammer af den udvendige træ brænder. Denne plade skal være mindst ¼ tommer tyk at forhindre korrosion og vridning.

•Være opmærksom på sikkerhedsfunktioner som en anti-blowback fangst. Denne funktion vil undgå forbrændinger, når du åbner ovnen døren. Andre sikkerhedsfunktioner omfatter låse døre, ekstra låse og en isoleret håndtag.

•Find ud af, om den udvendige træ brænder leveres med en skorsten hætten. Det er nødvendigt at holde regn og andre elementer fra brændkammer i en brændeovn. Hvis den brændeovn du vil ikke kommer med en skorsten hætten, finde ud af hvilke producenten anbefaler og købe det separat.

•Look forsigtigt på den varme kapacitet for den udvendige træ brænder. Der er mange forskellige variabler, der går ind i bestemme, hvad du har brug for. For at få en skøn, finde det areal der producenten hævder den brændeovn kan varme og derefter dividere det med to for at få den faktiske mængde er det sandsynligt, at varme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com