Hvordan man vælger en Finish sømpistol

April 24

Vælge en finish sømpistolen for næste hjem projektet kan være lidt forvirrende med alle mærker på markedet. Afhængigt af slut skik, kan du overveje pris og alsidighed også i købsbeslutningen. At være forberedt, før du indtaster denne hjem butik eller købe online, kan gå en lang vej i over alle nytten af en finish sømpistol.

Instruktioner

•Indstil hvis du gerne vil bruge dette finish sømpistol til mere end ét projekt. Mange mærker af produkter på markedet giver mulighed for indlæsning af forskellige størrelse finish brad negle. Generelt spænder de i størrelse fra 3/8-inch brads op til 1 ½-tommer i længden. Jo større alsidighed af finish sømpistol, jo mere de er i pris.

•Spørg om luft forbrug på færdig sømpistol. I nogle tilfælde mængden af luft er så lille, at en kompakt, pandekage type luftkompressor kan blive brugt for lufttilførslen. Disse typer af kompressorer er overkommelig og flyttes let fra rum til rum.

•Læs om garanti information og hvor godt producenten understøtter finish sømpistol. En dårlig til ikke eksisterende garanti vil ikke hjælpe dig meget når sømpistolen bliver beskadiget.

•Lift finish sømpistol i du hænder og se, hvordan det føles. Hvis du vil bruge denne type maskine i et par timer ad gangen, vil du ønsker at føle sig godt tilpas.

•Spørg forhandleren til at lade dig for at teste de forskellige modeller i butikken. De fleste forhandlere vil tillade dig at "prøvekøre" finish sømpistol i butikken før du køber, især hvis du køber brad negle fra dem.

•Test sømpistolen for at lette indlæsning og ændre de forskellige størrelse brad negle. Mange gange på et projekt, kan du have forskellige tykkelse af træ, der kan diktere anvendelse af forskellige længde brads.

•Kontrollér kravene smøring af de interne arbejdsgange af finish sømpistol. Alle pneumatiske værktøjer skal have olie føjet ind i luftindtaget. Forskellige typer af soempistol kan kræve særlige smøring.

•Kontrollér med online anmeldelser og venner, der muligvis brugeroplysninger på en bestemt model af en finish sømpistol. Det kan se stor på showroom og fungerer godt i butikken men det betaler sig at finde ud af om virkelige verden applikationer og robusthed af maskinen.

Tips & advarsler

  • Hvis du kan teste finish sømpistol i butikken, bringe i nogle skrot materiale af hvad du vil bruge det til. Detailhandleren kan have svært ved at fortælle du ikke med træ i du hænder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com