Hvordan man vælger en Gas kogeplade til dit køkken

September 11

Kokke, professionelle kokke og folk, der elsker at lave mad generelt foretrækker gas cooktops. Der er mange fordele ved madlavning på gasbrændere, de giver mulighed for mere varme og kontrol og brænder køler hurtigt når gassen er slukket. Cooktops er indsat i bordplader og skal placeres med adgang til gas linje og ventilation. Din madlavning vaner og størrelse og design af dit køkken er blandt de faktorer, du skal overveje at vælge en gas kogeplade til dit køkken.

Instruktioner

•Measure køkkenbordet hvor din nye gas kogeplade vil blive installeret, og din gamle kogeplade dimensioner samt. For at give dig en rå størrelse skøn i USA, er den standard kogeplade længder 30 og 36 inches, selvom nogle kan være op til 48 inches. Højde og dybde varierer afhængigt af model, men generelt omkring 20 inches for dybde, og omkring 6 inches i højden.

•Tag dit køkken design og dekoration i betragtning. Se hvis gas kogeplade model du passer dit køkken look sammen med farver, design og materiale af andre køkkenmaskiner, du har. Mens en indbygget kogeplade har lidt mere fleksibilitet end en stand-alone område, bør det kunne blande med eller supplere de andre apparater. Gas cooktops kommer i mange design, finish og farver. Aluminium, rustfrit stål og emalje er fælles finish i dag. Se, hvad og hvordan du kan lide mest om efterbehandling ser og føle og røre.

•Indstil hvor mange brændere du har brug for. Kogeplade gasbrændere kommer normalt i tal fra to til otte. Og igen, du bliver nødt til at sætte din køkkenbordet størrelse i betragtning, hvor der installeres den nye kogeplade.

•Look for et højt output gas sats i BTU (British Thermal Unit), et eller andet sted fra 10.000 BTU til 15.000 BTU bør være tilstrækkelig alvorlig kokke. Men jo højere Brænd sats bedre, hvis du kan finde og købe en med en hastighed højere end foreslået.

•Vælg en model, der giver en speciel funktion, som gør madlavning lettere og sjovere. Nogle gas cooktops kommer funktioner som en brugerdefineret wok brænder, grill grill eller bageplade. En brænder kan have øget BTUs for høj-varme madlavning eller hurtig kogning, mens en anden kan være faldet magt til at give mulighed for perfekt ulmende.

•Vælg en model med let at rengøre. Gas cooktops kommer med standard brændere eller brændere, der er forseglet for at forhindre fødevarer partikler og andre udslip i orden deres måde under kogepladen.

•Consider dit køkken udstødningssystem i din beslutning. Hvis din rækkevidde hætte er ikke effektiv, eller du ikke kan lide udseendet af en overhead aftræk, skal du vælge en kogeplade med en indbygget udstødning aftræk. Husk på, men for din nye kogeplade stadig brug for at lufte på ydersiden, så en ny ydre udluftningsanordning ville skulle oprettes.

Dyrknings online, som mærker, modeller og funktioner passer til dit behov og budget. Så gå til en fysisk butik for at se nøje og teste den virkelige ting. Efter besøget kan du beslutte, om at købe det på stedet, eller hvis du kan få en bedre pris indkøb online.

Tips & advarsler

  • Alle typer af gryder kan anvendes på gas cooktops.
  • Bestemme Forsendelses prisen, levering, installation, tilbagevenden og garanti politikker på forhånd hvis du beslutter at købe din nye kogeplade over internettet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com