Hvordan man vælger en god hovedpude for en Side sovekabine

January 20

Hvordan man vælger en god hovedpude for en Side sovekabine

Pr. definition er en "side sovekabine" en type person, der sover overvejende på deres side i modsætning til på hans ryg eller mave. På grund af dette, kan en almindelig pude ikke støtte en side sovekabine i at få en god nats søvn, da hans hoved eller hals kan være ude af trit. At vælge en god hovedpude for en side sovekabine indebærer omhyggelig overvejelse i både størrelsen af puden og det materiale, der anvendes til at gøre det.

Instruktioner

•Vælg en større pude hvis du er typen af side sovekabine, der ruller rundt en masse i løbet af natten. Puder kommer i store størrelser for at tage højde for dette. Side sveller typisk rulle rundt mere end folk, der holde sig lige til deres ryg eller mave, så du vælger en bredere pude vil tillade dig at stadig bruge den pude, uanset hvilken måde du rulle.

•Undersøg fasthed i puden. Fasthed i en pude er direkte relateret til dens "fyld". Disse oplysninger er på etiketten. Jo højere den "fylde" af en pude, fastere vil det være. Dette stort set kommer til personlige præferencer – nogle mennesker er mere behagelige at sove på fastere puder, selv om de vil være at sove på deres side hele natten. Andre kræver en blødere pude med mindre "fyld" for komfortabel resten. Det er vigtigt at finde en pude med den rigtige mængde af "fyld" til at holde din rygsøjle lige som du sover for at undgå smerte i ryg og nakke.

•Prøv ud nogen pude før faktisk køber det. Hvis du går til kan en møbler eller sengetøj butik pude blive udstillet med senge for brugere at afprøve. Lå på en af sengene i butikken og hvile siden af dit ansigt på hovedpuden. Dette kan være en god måde at straks fortælle om en pude er alt for fast, alt for blød, den forkerte form, osv. Kontrollere, hvordan din nakke og rygsøjle lægger på puden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com