Hvordan man vælger en granit Slab

June 8

Hvordan man vælger en granit Slab

Du ønsker måske en granit slab som en bordplade til at bidrage til at øge værdien af dit hjem. Du kan indstille varme gryder og pander på granit uden at bekymre sig om at brænde det den måde, du ville med en laminat bordplade. Du kan selv bekymre sig mindre om bakterier med en granit slab. Plus, er granitbordplader kendetegnet i mange designer køkkener, så vil du være lige i stil. En granit plade er meget dyrere end granit flise, fordi det er et sammenhængende stykke. Da granit er så dyre, ønsker du at gøre sikker på, at du får det rigtigt første gang.

Instruktioner

•Factor i forsendelsesomkostninger. Dette vil afgøre, om du gå til en lokal sten værftet eller køb online. Online butikker kan have bedre basere priser, men deres fragtomkostninger kunne være astronomiske, fordi granit er tunge. Du betaler lidt mere at købe lokalt, men du vil også spare på omkostningerne ved forsendelse og kunne se din granit slab i person.

•Sørg forberedt for variation. Du kan se et udsnit, der er et par inches bredt på granit forhandler. Tag dette hjem at se, hvis det passer dit kabinet. Men når du ser den faktiske køkkenbordet, være parat til at se anderledes ud end prøven. Spørg din sten værftet hvis du kan se den nøjagtige granit slab, som du vil købe, så du ikke vil blive overrasket, når det ankommer.

•Pick en farve, som du kan leve med i lang tid. En granit slab kan koste flere tusinde dollars, så du ønsker at få det rigtige første gang. Rød eller orange bordplader kan være trendy nu, men du også kan være flov over dem i et par år når stilen er forældet. Overveje fremtidige hus jægere, der kommer gennem dit hjem. Granit er en sælgende element, så du ønsker at gå med en neutral stykke, der vil appellere til masser af forskellige mennesker.

•Think store. Når du vælger en granit slab, tænke på hvordan mønsteret vil se ud på en stor skala. Dette vil holde det fra at blive alt for overvældende i dit køkken.

•Plan for sømme i granit slab. Granit kommer som regel kun i 10-fods længder. Det betyder, at du skal bruge flere stykker sat sammen. Dette vil vise sig mere på en granit slab, der har en mærkbar mønster, fordi installationsprogrammet ikke muligvis kunne matche linjerne kontinuerligt. Hvis sømme genere dig, gå til et mørkere stykke af sten uden mærkbar linjer.

•Vælg en kant. Dette vil også bestemme prisen på din færdige køkkenbordet. Din fabrikator vil have en række forskellige kanter for at vælge fra. For en moderne køkken kan du ønsker en lige kant. For et mere traditionelt køkken du kan gå til en bull-nosed kant, som har en lille kurve til det.

•Decide på en finish. Dette vil ændre det overordnede udseende af din granit slab. Vælg en poleret finish, hvis du vil slanke sten udseende. Du kan også finde granit, der er syre ætset eller har en børstet finish.

•Mix og matche dine tællere. Hvis du ikke har råd til en granit slab på hver køkkenbordet, indarbejde det på din ø. Dit vigtigste arbejdsområde vil stadig være sten uden bekostning af at erstatte alle dine bordplader.

Tips & advarsler

  • Du kan måle din cabinetry dig selv at se hvor stor af en granit plade du skal bruge. Har de installatører, kommer i til at få de nøjagtige målinger, så du ikke laver en dyre fejl.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com