Hvordan man vælger en Laser niveau

March 2

En laser niveau er en indretning at projekter en laser linje på en overflade for at sikre det projekt, du arbejder på kommer ud af niveau. For at betjene en laser linje, vil du typisk peger laser på en væg eller anden overflade, tænde den og søger at laseren kan vises på overfladen. Mens du arbejder, vil du bruge linjen som en guide til at holde dit projekt lige. Da du vil finde flere laser niveauer på markedet, vil du vide, hvordan at vælge den rigtige.

Instruktioner

•Indstil omfanget af dit projekt. Typen projekt vil hjælpe dig med at vælge din laser niveau model. Et lille projekt, kan du købe en billig laser-niveau, som kræver, at du til det manuelt niveau. Større projekter, som indendørs og udendørs konstruktion, vil kræve anvendelse af en selvstændig nivellering laser niveau.

•Consider hvor du planlægger at bruge laser-niveau. Hvis dit projekt er udendørs, vil du har brug for en model med en laser modtager. En laser niveau modtager vil have en lyse stråle at tillade linje skal være synlig i sollys. For indendørs projekter, vil du ikke brug for en model med en laser modtager. Hvis du bruger laser-niveau for både indendørs og udendørs, vil en roterende laser niveau være det korrekte valg.

•Kontrollér niveauet nøjagtigheden af hvert laser niveau. Laser niveau annoncer vil oplyse, hvor præcist de kunne planlægge en lige linje. Ideelt set, laser-niveau du vælger vil prale af en nøjagtighed læsning af mindre end 1 mm.

•Vælg en laser niveau med en god projektion vifte. Dette er især vigtigt for udendørs projekter. Du kan finde laser niveauer med projektion intervaller af mere end 250 fødder.

•Look for eventuelle særlige funktioner for din laser niveau. Du kan finde modeller, der arbejder med fjernbetjeninger eller automatisk kalibrerer sig selv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com