Hvordan man vælger en Lazy Susan

September 28

En lazy Susan er en bakke, der er centralt placeret på en tæller eller en tabel, og drejes i en cirkel, så alle kan nå krydderier eller mad uden at skulle passere elementer. Lazy Susans er cirkulær i form og kommer i forskellige størrelser og materialer. Enhederne kom i brug i 1700-tallet, men blev kaldt "dumbwaiters" indtil 1917, da Vanity Fair Magazine offentliggjorde en artikel med overskriften, "Revolverende Server eller Lazy Susan."

Instruktioner

•Indstil formålet med din lazy Susan. En mindre en kan bruges i midten af en tabel til at sætte krydderier på til servering. En større lazy Susan er godt for serverer mad familie stil hvor hvert medlem får en plade og serverer sig fra almindelige retter. Mindre doven Susans kan bruges i pantries bevare elementer som krydderier, organiseret og let tilgængelig.

•Measure din tabel, counter eller kabinet hvor lazy Susan vil blive brugt. De kommer i standardstørrelser men brugerdefinerede stykker og håndlavede dovent Susans kan have flere varianter. Under målingerne på side vil hjælpe dig med at vælge den korrekte størrelse.

•Decide hvis du ønsker den dovne Susan lavet af plastik, glas eller træ eller en mere dekorative materiale som sten eller marmor. Overveje, om du skal bruge en billig, dagligdags stykke eller en, der vil være et samlingspunkt i dit bord.

•Ansigt shopping for at lede efter din lazy Susan. Når du har valgt en typografi, som du kan lide, dreje det rundt for at se, hvis det roterer nemt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com