Hvordan man vælger en luft sømpistol

July 10

Tømrere omfatter hammer og søm det mest grundlæggende værktøjssæt. Hamring, men bliver kedelige, især hvis dit projekt indebærer tagdækning eller indramning. For disse typer af projekter maksimere power luft sømpistoler produktiviteten. Som du shoppe for en luft-sømpistol, vil du snart opdage, at der findes mange sorter, så det er vigtigt, at du ved hvad man skal kigge efter. Følge et par enkle retningslinjer for at finde en luft-sømpistol, der passer til dine behov.

Instruktioner

•Indstil hvilken type luft sømpistol du har brug for. Der er fire primære typer: indramning soempistol, finish soempistol, hæftemaskiner og rullesten soempistol. Vælge en sømpistol, der matcher dit projekt.

•Vælg typen af decharge mekanisme. Disse kommer i to typer: trykluft eller brændbare gas. Trykluft klammepistoler drev negle ved hjælp af pneumatiske pumper. Brændbare gas luft sømpistoler drev negle gennem et batteri, der gnister brændbart gas. Den resulterende "eksplosion" skaber pres og drev neglen. Pneumatisk pumper består af en luftpumpe og en luftslange, så de kræver pleje som du manøvrere slangen hen over gulvet. Hvis du ønsker en mere mobil indstilling, Vælg en gas-drevne luft sømpistol, men husk, at batteriet skal oplades.

•Decide mellem typer af søm magasiner. Luft sømpistoler bruge enten en rund spole af negle eller et magasin, der holder neglene. Nail bredbånd kommer i tæller for op til 350 negle, men blade normalt holder kun 40 eller så negle.

•Review alle de forskellige funktioner. Luft sømpistoler måske har sådanne funktioner som let marmelade-clearing, søm dybdejustering og evnen til at huset forskellige størrelser negle. Vælg den mest alsidige luft sømpistol du har råd til.

•Sammenligning priser. Luft sømpistol priserne spænder fra $29 til luft-drevne korte kanoner til over $400 for tagdækning og indramning soempistol.

•Sammenligning garantier. Nogle garantier sidste for et år; andre vare op til tre år. Bestemme, hvis kendelsen giver fuld erstatning, en restitution eller en udveksling. Hvis du ikke kan lide udførelsen af dine luft sømpistol, kan en garanti, der angiver exchange ikke tjene dine behov.

Tips & advarsler

  • Altid købe passende luft sømpistol til den passende job. Ikke køb en tagdækning sømpistol hæftning job fordi luft-sømpistol er alt for kraftig og kan skade materialet. Brug ikke en efterbehandling sømpistol til en tagdækning job, fordi typerne af negle ikke vil holde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com