Hvordan man vælger en madras Innerspring

January 8

Hvordan man vælger en madras Innerspring

Der er mange faktorer at overveje, når du vælger en ny madras. Du skal beslutte, hvilken størrelse vil arbejde bedst, hvordan blød eller fast ønskede madras er og om du vil tilføje en pillowtop funktion. En ting du måske glemmer at overveje, er dog kvaliteten af madrassen innerspring. Fleste af madrasser fås er innerspring madrasser, hvilket betyder, at de understøtter din vægt via et system af bredbånd. At vide hvad man skal kigge efter, når du sammenligner disse bredbånd vil hjælpe dig med at vælge den højeste kvalitet innerspring madras.

Instruktioner

•Find ud af stål til at gøre innersprings kvalitet. De burde have været hærdet ved hjælp af enten el eller varme, som forbedrer kvaliteten betydeligt.

•Indstil typen coil system, at madrassen er sammensat af. Marshall system er den mindst almindelige og er den dyreste, på grund af sin høje tændspole tæller. De knyttede Bonnell og knyttede Offset systemer er ganske ens, både ved hjælp af teknologi, der holder madrassen fra at ændre sin holdning over tid. De andre to muligheder er den kontinuerlige system, der tilbyder betydelig fasthed, og Karr system, som stadig er blød, indtil trykket er anvendt til det. Afprøve de forskellige systemer for at afgøre, der tilbyder dig mest støtte mellem dine knæ og dine skuldre.

•Look for spoler, der har været belagt med plast eller emalje. Denne funktion gør dem resistente over for både generelle slid og korrosion.

•IDENTIFY gauge ledning bruges til at lave bredbånd af de innerspring. De skal være mindst 13 fritrumsprofil eller lavere. Jo lavere gauge, tykkere og mere støttende bliver bredbånd af de innerspring.

•Være opmærksomhed til vifte af vindinger i spolen design af den innerspring. Dette antal vil variere fra omkring fem til otte omgange. Jo højere antal, jo mere støtte og holdbarhed madrassen vil tilbyde.

•Find ud af, hvor mange spoler fyldes op innerspring af madrassen. For den bedste kvalitet, sikre det har et minimum af 300 bredbånd til en fuld madras, 400 for en dronning og 480 til en konge.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com