Hvordan man vælger en maling farve når Redecorating badeværelser

March 2

At vælge en maling farve til ethvert rum kan være en skræmmende opgave. Med en næsten uendelig udvalg af farvemuligheder rådighed er det nogle gange svært at vide hvilken farve er bedst. Dette valg bliver endnu mere kompliceret i et badeværelse, hvor du skal overveje farver af de faste elementer i rummet. Hvis disse elementer er neutrale farver som hvid, beige eller grå, kan du trygt vælge en koordinerende maling farve, der svarer til en monotone effekt, der supplerer for en samlet tone-on-tone look eller som kontrast til en vibrerende og spændende look.

Instruktioner

Hvordan man vælger en maling farve når Redecorating badeværelser

•Look på den nuværende eksisterende farve ordningen af badeværelset omhyggeligt. Bemærk farven på VVS-installationer, bordplader, kabinetter og gulve. Disse farver vil slå tonen an for hele rummet og vil diktere de valg, du kan gøre for maling.

•Hvis disse elementer er neutrale farver, du kan vælge praktisk talt enhver farve maling til rummet. Hvis dine armaturer har en mættet farvetone, skal du vælge en farve, der supplerer dem men ikke konkurrerer. For eksempel, hvis dine armaturer er røde, overveje at male dine vægge hvide og tilføje dybe blå håndklæder til et rødt, hvidt og blåt farveskema. Pynte den patriotiske effekt ved at tilføje dekorative elementer som en stor metal stjerne på væggen eller maleri en køkkenbordet-høj rød stribe rundt i lokalet, eller tilføje en tema tapet grænsen.

•Indstil den overordnede stemning og følelse du ønsker til rummet. I et par badeværelse låne bløde dæmpede grønne og blå et fredfyldt og afslappende stemning; for børn skaber lyse og dristige farver et rum, der er spændende, levende og energisk; og for en enkelt mand, sort, grå og andre neutrale skabe et sofistikeret, og maskulin miljø. Du kan udvide disse generelle regler til mange flere muligheder, men de er et godt sted at begynde.

•Also tage hensyn til belysningen i rummet. Glødelamper frembringer en varm støbt til farven, og fluorescents kastede et køligt lys. Hvis der er rigeligt naturligt lys i løbet af dagen, vil dette lyse enhver farve, du lægger på væggene. Det er tilrådeligt at bringe din maling farveprøver i rummet på forskellige tidspunkter af dagen og natten under forskellige belysning til at bestemme, hvordan maling farver Se under disse betingelser som belysning vil påvirke nuancen.

Forpakket et lille udsnit af to eller tre farver, og male en lille del af hver på væggene og lad det tørre helt. Leve med farver på væggene i et par dage, og Angiv rummet på forskellige tidspunkter af dagen eller natten til gage din følelsesmæssige reaktioner på farveprøverne. Hvis en af farverne, der gør du føler dig urolig eller usikker, fjerne farven fra overvejelser. Hvis en farve gør du føler dig godt, hver gang du ser på det, er det en god indikation af, vil du elske levende med det.

Tips & advarsler

  • Det er tilrådeligt at bruge en maling, der er udviklet til at klare sig godt i et fugtigt miljø, hvilket normalt betyder en mug resistent maling i en semi-glans, glans eller satin finish. Rådfør dig med din lokale hardware butik eller maling specialist for yderligere information og rådgivning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com