Hvordan man vælger en Master soveværelset maling farve

November 10

Hvordan man vælger en Master soveværelset maling farve

Vælge en master soveværelset maling farve er et vigtigt element i boligindretning. Dekorere dit hjem kræver ekspert designelementer, indarbejde maling farve i den samlede ordning af huset. Besøg CountryLiving.com, som ses på denne side for nogle dekorative ideer. Decor stilarter og dekorative tendenser gør at vælge en master soveværelset maling farve en sjov og spændende hjem forbedringsprojektet.

Instruktioner

•Explore maling farver til dit soveværelse, der blander sig med dit soveværelse motiv. Interiør design kræver en blanding af dekorative elementer med farve og tekstur. Vælg flere maling farveprøver fra din lokale hardware butik eller maling butik, der fungerer godt med dit soveværelse tema. Maling farver bør supplere interiør designelementerne i rummet.

•Invest i praktiske måder til at teste din farve valg på dine vægge. Lys har en storslået måde at ændre en maling farve lige foran dine øjne. For at sikre, at du har valgt en egnet maling farve til dit soveværelse, bruge et udsnit af din maling valg og se på det under forskellige lysforhold. Dekorative vægge kan ser meget lysere og lysere i dagtimerne end i aftentimerne. Nogle af de bedste muligheder omfatter beige, bløde gule, dæmpede lilla, lys turkis og bleg brun. KitchenKool.com set på denne side kan hjælpe dig med dit køkken udsmykning og belysning muligheder.

•Experiment med maleteknikker, bringe den ægte farver i din maling. Svamp maleri, kalkmaleri og glasur maleri kan alle ændre appel af dit soveværelse maling farve. For en dæmpet look, blande to lignende nuancer med en svamp eller en ledsagende glasur farve. Dette er særligt tiltrækkende, når du ønsker at bringe tekstur og bevægelse til din boligindretning.

Tips & advarsler

  • Når du er i et dilemma, vælge en lysere maling skygge versus en mørkere nuance.
  • Maling har tendens til at varme i farve da den tørrer.
  • Aldrig bruge sort eller mørk grå som en master soveværelset maling farve.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com