Hvordan man vælger en ny varmepumpe

May 3

Hvordan man vælger en ny varmepumpe

En varmepumpe er en type af centralvarmesystem anvendes i stedet for en kedel eller ovn. Stedet for at producere varme, elektrisk, trække disse pumper varmeenergi fra udendørs. Afhængigt af enheden, kan varmepumpen udvinde varme fra undergrunden eller endda fra luften udenfor. For at finde den bedste varmepumpe til dit hjem, overveje faktorer som størrelse, energiforbrug, effektivitet og installationen krav før du foretager dit endelige købsbeslutning.

Instruktioner

•Decide hvilken type varmepumpe er bedst for dit hjem. Geotermisk enheder udvinde varme fra jorden, mens luft-kilde enheder trække varmeenergi fra uden for huset. Ifølge "Energi-sparere," koster geotermisk enheder mere at installere, men er billigere og mere effektiv over tid. De er også mere effektiv i meget kolde klimaer. Dog er ikke alle områder egnet til geotermisk pumper på grund af vanskeligheden ved at bore gennem hårde jord eller rock senge.

•Sammenligning energibehov. Varmepumper fungerer ved hjælp af el eller gas. Kontakt energileverandører i dit område og sammenligne enhedsomkostninger for både energi og gas. Vælge et system, der kan køres ved hjælp af de billigere af disse to energikilder.

•Vælg den korrekte størrelse varmepumpe til effektivt opvarme dit hjem. En pumpe, der er for stor vil spilde penge og energi, mens der er for lille kan forlade dit hjem følelse for cool. Ignorere regel-of-thumb dimensionering standarder, og størrelse din varmepumpe, baseret på varmetab skøn for dit hjem. Kontroller afsnittet ressourcer du kan finde flere oplysninger om, hvordan at størrelse en varmepumpe.

•Indstil varmeeffekt i hver enhed. Opvarmning effektivitet er målt ved hjælp af varme sæsonbestemt ydeevne faktor (HSPF), som angiver hvor mange BTUs af varmen produceres pr. watt af energi, der forbruges. Ifølge den nationale vedvarende Energy Laboratory (NREL), har de mest effektive varmepumper en HSPF spænder fra 8 til 10.

•Consider køling effektivitet ratings. Varmepumper ikke kun varme huset om vinteren, men fjerner varme til at køle hjemmet i sommeren. Hver pumpe afkøling effektivitet måles ved hjælp af den sæsonbestemte Energy Efficiency Ratio (SEER). Ifølge NREL har de mest effektive varmepumper en SEER lige fra 14 til 18.

•Evaluate om du har brug for et aftræk eller ductless system. Aftræk varmepumper svarer til ovne og fordeler varmen i hele hjemmet ved hjælp af en række kanaler. Ductless enheder ligner mini split klimaanlæg. De blæse varmen direkte ind i et rum ved hjælp af en fan. En lille udendørs pumpe giver varme og ekskluderer udsugningsluften. Hvis du ikke har i øjeblikket kanalsystem installeret, tilbyder en ductless system lettere og mere overkommelig installation.

•Look for kvalitet funktioner at sikre din varmepumpe varer. Disse enheder kan du sidde udenfor hjemmet og skal kunne modstå vind, regn og andre elementer. Ser for galvaniseret stål eller rustfrit stål kabinet til at minimere rust og korrosion. Vælg enheder med kobber spoler, og kontroller, at kabinettet er vandtæt til at minimere risikoen for skader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com