Hvordan man vælger en olie brand kedel

September 21

Hvordan man vælger en olie brand kedel

Moderne oliefyrede kedler er meget mere energieffektive. Nemlig dem hvem bekymre dig, at olie er en mindre miljøvenlig løsning end gas, være sikker på at med regelmæssig servicering, olie kan være en acceptabel valg, især for disse boliger ikke på en offentlig gas linje. En olie-system kan også fungere som en on demand vandvarmeren, selvom dette program er bedst reserveret til mindre husholdninger.

Instruktioner

•Educate dig selv, hvad olie-brand brændere er tilgængelig i dit område, brug af internettet eller ved at besøge din lokale apparat butik.

•Sammenligning flere kedler i din prisklasse. Du bør være på udkig efter kedler, der har følgende funktioner:

Et rum termostaten, der kan installeres i en stue i stedet for en entre. Termostatisk radiator ventiler på alle, men en af radiatorerne. En programmerbar elektrisk termostat, der kan styre hus varme og vand varme separat. Et termometer på vandbeholderen. En metode til auto slukke, når der er ikke behov for varme eller varmt vand. •Educate dig selv, hvad effektivitet ratings er for kedler du har indsnævret i trin to. Vælg absolut mest energieffektive, du har råd til. Dette vil hjælpe såvel miljøet som din cash flow.

• Bekræft kedlen du overvejer kan installeres ved hjælp af din eksisterende flue system--- eller prisen ud til retrofit.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com