Hvordan man vælger en område tæppe farve for løvtræ

October 20

Hvordan man vælger en område tæppe farve for løvtræ

Område tæpper er en måde at blødgøre et værelse, der har hårdttræ gulvbelægning. Hvis du planlægger at bruge en område tæppe på dit trægulv, vil du vælge en farve, der supplerer den træ farve. Der er mange farver, stil og figurer til rådighed i området tæpper, og du bør vælge en, der vil virke bedst på dit værelse. Du skal muligvis nogle ideer til at hjælpe dig i gang.

Instruktioner

•Tag et udsnit af din træ farve til et hjem interiør eller hjem forbedring butik. Hvis du ikke har en stikprøve af finish, tage et foto af gulvet med dig.

•Look på tæpper, der passer til dit værelse udsmykning stil. For eksempel, Vælg ikke en moderne tæppe til en kolonial tema værelse; Det kan skille sig ud og sammenstød.

•Look for farver, der vil supplere farverne i dit værelse udover gulvet farve. Overveje matchende tæppe med væggen eller trim farve til at samle hele rummet.

•Vælg en detaljeringsgrad i dit tæppe. Hvis du ønsker tæppet til at blive det vigtigste fokus i rummet, skal du vælge en travl og detaljerede design. Hvis du ønsker tæppet til være dæmpet, vælge en farve med en interessant tekstur.

•Vælg størrelsen af dit tæppe baseret på både størrelsen af rummet og formålet. Hvis tæppet er for en døråbning, vil du naturligvis vælge et lille tæppe. Hvis du har din sofa eller spisestue sæt på det skal du vælge et tæppe, der er meget større.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com