Hvordan man vælger en område tæppe til en hårdttræ gulv

May 30

Trægulve tilføje så meget karakter til et hjem. De er indbydende, elegante og smukke alle på samme tid. Når du vælger et område tæppe til dine trægulve, er målet at forbedre udseendet af dine gulve mens du vælger noget, der passer til stilen i dit værelse. Den forkerte område tæppe kan nemt tage fra skønheden i dine gulve, så vælg med omhu.

Instruktioner

•Measure din plads. Du skal sørge for at du ved hvilken størrelse tæppe skal du inden du begynde at kigge. Da idéen er at forbedre udseendet af dine gulve, du ønsker ikke at købe en område tæppe, der dækker hele gulvet, men du ønsker heller ikke at få et tæppe, der ser alt for små i dit værelse. Ifølge World ordet dækker Association (Se referencer 1), den bedste tommelfingerregel er at få et tæppe, der vil efterlade en 12 - til 15-tommer kant af din hårdttræ gulv viser.

•Indstil den stil, du sigter efter. Bemærk farven på dine trægulve. Hvis du har mørke gulve, skal så du gå til en lighter-farve tæppe, og vice versa. Kontrasten vil forbedre både din hårdttræ og dit område tæppe.

Der er mange forskellige mønstre og farver at vælge imellem. For at vælge en god stil til dit gulv, tage hensyn ikke kun farven på dit gulv, men væggene og typen af møbler og inventar, der er i rummet. Et tæppe kan tjene til at samle hele rummet. Der er traditionelle stilarter og der er moderne stilarter af området tæpper. Gulvbelægning og tæpper (Se referencer 2), bruge moderne stilarter vinkler, lige linjer og pop af farve. De er bedst anvendes i rum, der har tilbehør og møbler, der er for det meste sort, hvid og sølv. Traditionelle område tæpper er mønstret med ting som blomster eller diamond mønstre, og de gør brug af grænser. Disse tæpper går bedst med lysere møbler og traditionelle kirsebærtræ gulve.

•Vælg en tekstur. Teksturen er vigtigt, at fornemmelsen af rummet. Gulvbelægning og tæpper er der mange teksturer at vælge imellem. En vævet tekstur tendens til at være ru, flettet er mere afslappet og blød, og bambus er ru og grove.

Tips & advarsler

  • Polstring forhindrer tæppe fra glide rundt og ridser i gulvet. Trægulve 101 anbefaler tre typer (Se referencer 3). Valg omfatte opspring polstring, som er fremstillet af genbrugte scraps, polyurethan polstring, som vil tilføje en masse pude, eller fiber polstring, der holder op bedste af tre, men ikke give så meget dæmpning.
  • Padding nedenunder område tæpper bør være en tomme kortere end tæppet, sig selv og skal knyttes til tæppe med tape.
  • Undgå at bruge en anti-udskridning syntetiske gummibelagt produkt; Trægulve 101 siger det kan efterlade en varig mærkning på dit gulv. Også undgå stive puder med pigge, da disse kan forårsage buler i træ.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com