Hvordan man vælger en område tæppe til stue

October 19

Hvordan man vælger en område tæppe til stue

Ifølge område tæppe Tips & Dimensioneringsguide er der ingen grænse for, hvad du kan gøre, når dekorere med tæpper. Område tæppe du vælger bør supplere alle facetter af stuen. Det kan tage nogle trial and error, før du finder det perfekte område tæppe til din dagligstue. Husk på, at formålet med område tæppe er at fremhæve, hvad du allerede har.

Instruktioner

•Consider hvad form af område tæppe du ønsker for din dagligstue. Vælg et tæppe, der supplerer form af møbler og andre tæpper i stuen. Vælge et tæppe, der har samme form som de møbler du placerer det under eller give sorten stue. Du kan også spille med kontrasterende figurer. Købe en område tæppe, der har en anden form end de andre tæpper. Et rektangulært område tæppe i midten af stuen vil opveje cirkulære møbler og mindre tæpper og vice-versa. Husk, at modsætninger tiltrække.

•Vælg en område tæppe baseret på dens størrelse. Overveje placeringen af område tæppe i stuen. Købe en moderat størrelse tæppe, hvis du påtænker at placere tæppet under et bord eller stol. Købe en større område tæppe, hvis du planlægger at placere det på et åbent rum såsom foran pejsen. Undgå at købe en overdimensioneret område tæppe, der overlapper andre tæpper. Undgå at placere hjørnet af tæppet i midten af en indgang i et andet rum til at forhindre, at snuble.

•Vælg en område tæppe med et mønster, som er et supplement til de omkringliggende stue møbler og væg tilbehør. Mønster og farvesammensætning af tæppet skal afhente farverne på gardiner eller persienner. Vælg en solid område tæppe farve, hvis du har en bred vifte af farver i din stue. En ensfarvet vil skabe balance.

•Vælg en område tæppe, der fremhæver den eksisterende gulv. Vælg en mindre område tæppe, hvis du vil fremhæve ordet. Finde en større område tæppe, hvis du ønsker at nedtone gulvet. Det er nok bedst at vælge en multi tonet tæppe for et gulv, der har et ensartet mønster, og en dækkende farve tæppe til en mønstrede gulv.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com